85 TL internet sağlayıcı önerisi

Öncelikle altyapınızı sorgulatın. Altyapınız neyi destekliyor onu öğrenin. Ardından tek tek servis sağlayıcılarından fiyat alın derim. Ben superonline kullanıyorum ancak 125 TL.
Bir tanıdığım TTNET kullanıyordu 85 TL'ye 25 megabit. Ama müşteri hizmetleri konusunda yorum yapamam. Bence en iyi müşteri hizmetleri superonline'da.

Öncelikle altyapınızı sorgulatın. Altyapınız neyi destekliyor onu öğrenin. Ardından tek tek servis sağlayıcılarından fiyat alın derim. Ben superonline kullanıyorum ancak 125 TL.
Bir tanıdığım TTNET kullanıyordu 85 TL'ye 25 megabit. Ama müşteri hizmetleri konusunda yorum yapamam. Bence en iyi müşteri hizmetleri superonline'da.
Hepsi de birbirinden kötü.

Binanızda altyapısı varsa kesinlikle Türksat Kablonet almanızı öneririm. Yaklaşık 8 yıldır kullanıyorum nadiren kesilmesi dışında en ufak problem yaşamadım.

Arkadaşlar şuan süperonline tv+ kullanıyorum. Altyapımın 100 mbps desteklediğine nerden bakabilirim? Millenicom, Gıbırnet veya TürkNet nasıldır?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı