850.000 TL araba önerisi

Swoz

Hectopat
Arkadaşlar 850.000 bandına mümkünse otomatik araç arıyoruz. Aile aracı olarak kullanacağız zaten 3 kişiyiz çok dar olmasın yeter. Premium bir araç olursa daha iyi olur. Fazla yakmaması gerekiyor.

Hocam kapsamı çok geniş bir soru olmuş ama ben size o fiyatlarda aile arabası olarak megane tavsiye ederim en azından yaşı az olur sorunsuz kullanırsınız. Yine golf veya jetta da düşünülebilir. Küçük gelmez diyorsanız şu an corsa-208-c3 bu araçlar çok satıyor zaten aynı araba üçü de özellikle corsa ve 208 8 ileri şanzıman ve 1.2 turbo motoru çok verimli. Yaştan yana sorun yok diyorsanız önceki kasalardan passat, superb, a3 tarzı araçlar olabilir. Bu fiyatlarda Mercedes ya da BMW sedan araçları düşünürseniz 2013 öncesi almanız gerekecek o da zamanla maliyetli olur diye düşünüyorum. Daha çok yazılır aslında ama örneğin hb mi sedan mı ya da crossover tarzı biraz yüksek mi nasıl bir şey arıyorsunuz ona göre de değişir.

Hocam kapsamı çok geniş bir soru olmuş ama ben size o fiyatlarda aile arabası olarak Megane tavsiye ederim en azından yaşı az olur sorunsuz kullanırsınız. Yine golf veya Jetta da düşünülebilir. Küçük gelmez diyorsanız şu an Corsa-208-C3 bu araçlar çok satıyor zaten aynı araba üçü de özellikle Corsa ve 208 8 ileri şanzıman ve 1.2 Turbo motoru çok verimli. Yaştan yana sorun yok diyorsanız önceki kasalardan Passat, SuperB, A3 tarzı araçlar olabilir. Bu fiyatlarda Mercedes'ya da BMW sedan araçları düşünürseniz 2013 öncesi almanız gerekecek o da zamanla maliyetli olur diye düşünüyorum. Daha çok yazılır aslında ama örneğin HB mi sedan mı ya da crossover tarzı biraz yüksek mi nasıl bir şey arıyorsunuz ona göre de değişir.

Hocam mesela Corsa veya I20 tarzı araçlar bize dar gelir. 1.5 dCi otomatik Megane'lara sıcak bakıyorum. Elimizde şu an Civic FB7 var. BMW'de 1 kasa hariç neler olabilir. Veya Audi tarafında.

Hocam BMW için E90 kasa olabilir 3.20i temiz bulunabilir diye düşünüyorum o bantta. Ama dediğim kasa 2012 ve öncesi. Ben şahsen hele bmwde hondadan sonra o arabalara bulaşmam. İyisini bulsanız bile hırçın kullanılmış olma ihtimali var. Mercedes için de C180 yine 2010 2011 ama aynı şeyler onun için de geçerli. Aile arabası istiyorsanız hondadan sonra benim tavsiyem megane olur. Yakıt ekonomisi, güvenilir motor ve şanzıman açısından. Ustası da her yerde bulunur. Türkiye'de üretimi olduğu için yedek parçası da bulunuyor uzun ömürlülük açısından. Aslında önerecek araç çok. Ama sedanlarda durum böyle. Mesela yine sedan olarak Jetta bakılabilir onlarda da 1.4 tsi 2015-2016 o fiyatlara bulunabilir ama genelde birkaç değişeni olur temizleri biraz daha fazla isterler. Golf de yine bu fiyat bandında iyi bir seçenek hissiyat olarak üzmez genel malzeme kalitesi döşemeler vs. Yine buna benzer opel astralar var hem sedan hem hb 2017-2018 astralar düşünülebilir. Ben sürüş hissiyatı olarak hb için söylüyorum astrayı daha güvenilir buluyorum virajlarda falan daha oturaklı ve güvenli geliyor bana. Aile için de ideal bagajı ve iç hacmi büyük aracın. Ama söylemiş olayım yaşıtı olan jetta-golflerden biraz daha fazla yakıyor. Deneyimlediğim araçlardan böyle söyleyebilirim hocam ama galerici ya da daha çok araç değiştiren arkadaşlar daha iyi tavsiye verebilir.

Arkadaşlar 850.000 bandına mümkünse otomatik araç arıyoruz. Aile aracı olarak kullanacağız zaten 3 kişiyiz çok dar olmasın yeter. Premium bir araç olursa daha iyi olur. Fazla yakmaması gerekiyor.
•Mercedes W211 (>2006 facelift)
•Jaguar XF
•Mercedes W204
•Audi A4 B8
•Passat B8-B7
•Volvo S60 II (2010-2013)-(2013-2018 Facelift)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı