850.000TL SUV araba önerisi

Smurfcat

Decapat
Daha fazla  
Bir önceki konuda bütçenin yetersiz olduğu söylenince bütçeyi biraz arttırmak istedim. Çok yakmayan, çok da büyük olmayan (crossover tarzı)
Bir araba arıyorum. Öncelik otomatik olması yönünde ama manuelleri de değerlendirebilirim.
Renault capture 1.5 dCi.
Var şu an aklımda.

Bir önceki konuda bütçenin yetersiz olduğu söylenince bütçeyi biraz arttırmak istedim. Çok yakmayan, çok da büyük olmayan (crossover tarzı)
Bir araba arıyorum. Öncelik otomatik olması yönünde ama manuelleri de değerlendirebilirim.
Renault capture 1.5 dCi.
Var şu an aklımda.
Uzun vadeli mi istiyorsunuz hocam?

Renault capture 1.5 dCi.
Var şu an aklımda.
Aşağıdaki linkten Vw Tiguan'a bakabilirsiniz hocam:
Volkswagen Tiguan - Sahibinden (121.500 KM, 889.000 TL) Manuel

yalnız reno capture 1.5 dCi.'nin iç kalitesi kötü. Uzun yolda 4-4.5 (sakin kullanırsan), şehir içi 5-6 yakar. Konfor açısından da kötü. Ama fiyatına göre mantıklı olur eğer konfora çok önem vermiyorsanız.

Uzun vadeli mi istiyorsunuz hocam?

2001 meganı 10 yıl falan kullandık uzun vadeli istiyorum.

Aşağıdaki linkten VW Tiguan'a bakabilirsiniz hocam:
Volkswagen Tiguan - Sahibinden (121.500 KM, 889.000 TL) Manuel

Yalnız reno capture 1.5 dCi.'nin iç kalitesi kötü. Uzun yolda 4-4.5 (sakin kullanırsan), şehir içi 5-6 yakar. Konfor açısından da kötü. Ama fiyatına göre mantıklı olur eğer konfora çok önem vermiyorsanız.

Birazcık da yeni ve güzel bir şey arıyoruz.

Manuelde Egea cross iyidir ama bu bütçeye sedan gider.

650 iken de sedan önerdiler 750 olsun dedim yine sedan önerdiler 850 dedim yine sedan öneriyorlar hayat çok zor ya hatchback önerisi de alabilirim.

Araçta ufak hasarlar var sahibi ile iletişime geçebilirsiniz bakmak isterseniz:
Dacia Duster 1.5 DCi. - Sahibinden (2017 Model, 41.000 KM, 885.000 TL)

motoru sorun çıkarmaz fakat konfor açısından güzel değil.

650 iken de sedan önerdiler 750 olsun dedim yine sedan önerdiler 850 dedim yine sedan öneriyorlar hayat çok zor ya hatchback önerisi de alabilirim.
Hocam maalesef öyle, yabancı ülkelerde birkaç ay çalışıp afedersiniz bizim burda bulmak için bi tarafımızı yırttığımız 3-5 bin daha pazarlık yapmak için 2 saat satıcıyla konuştuğumuz arabaları rahatlıkla alıyorlar.

Hatchback olarak Astra K, yeni Auris (2013-2018), golf 7 manuel, Seat leon, yeni otomatik ıbiza alınabilir araçlar hocam Duster alacaksan 4x4 olsun 2. elide gidişide çok güçlü, edcler benim gözümde baş belasıdır 2 kere kavrama değişmiştim 100 bin km gidip Megane 4 aracımda, oysa sıfır DSG aracımda 230 bin km yapmama rağmen hiç kavrama değişmedim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı