850 Bin TL manuel araç önerisi

CapSef

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,

Uzun yol sık sık yapacağım, az yakan, masrafsız bir araç arıyorum. Bütçem maksimum 850 Bin TL, sık sık uzun yol da yapacağım için yormasın beni de istediğimden, 1.6 Egea bakmaya başladım. 830-870 arası pazarlıkla 850'ye alabileceğim manuel 2016 model (2017 çıkışlı) 1.6 mj Lounge paket Egea buldum. 110bin kmde, 4 parça boyalı sol tarafı, 2000 TL tramer var, ağır bakımları falan yapılmış. Gidip easy paket baksam aslında 2020 modellere kadar çıkarım ama Easy paket de 2 airbagli çok boş bir araba gibi duruyor bu yüzden dolu bir Egea almak istiyorum. 1.3 mj Punto kullanmıştım 2008 model ve Egea daha da büyük araba, 1.3 uzun yolda beni yorar gibi düşündüm, bana hep 1.6 önerdiler o yüzden o motora yöneldim. Bu fiyat 2016 model bir Egea için dolu bile olsa sizce değer mi yoksa easy al ya da 1.3 yeter yaşı genç olsun ya da başka araç önerileriniz var mıdır?

1.3 Multijet Egea'lar yanılmıyorsam 5 ileri vites, ondan dolayı yoruyor insanı uzun yolda. Ben yerinizde olsam Megane düşürmeye çalışırdım o fiyatlara. Ama 1.6 Multijet Egea'da güzel bir araba, kilometresinden ziyade bakımları tam ise alınabilir.

Merhaba,

Uzun yol sık sık yapacağım, az yakan, masrafsız bir araç arıyorum. Bütçem maksimum 850 bin TL, sık sık uzun yol da yapacağım için yormasın beni de istediğimden, 1.6 Egea bakmaya başladım. 830-870 arası pazarlıkla 850'ye alabileceğim manuel 2016 model (2017 çıkışlı) 1.6 mj lounge paket Egea buldum. 110bin kmde, 4 parça boyalı sol tarafı, 2000 TL tramer var, ağır bakımları falan yapılmış. Gidip easy paket baksam aslında 2020 modellere kadar çıkarım ama easy paket de 2 airbagli çok boş bir araba gibi duruyor bu yüzden dolu bir Egea almak istiyorum. 1.3 mj Punto kullanmıştım 2008 model ve Egea daha da büyük araba, 1.3 uzun yolda beni yorar gibi düşündüm, bana hep 1.6 önerdiler o yüzden o motora yöneldim. Bu fiyat 2016 model bir Egea için dolu bile olsa sizce değer mi yoksa easy al ya da 1.3 yeter yaşı genç olsun ya da başka araç önerileriniz var mıdır?

Polo al.

1.3 Multijet Egea'lar yanılmıyorsam 5 ileri vites, ondan dolayı yoruyor insanı uzun yolda. Ben yerinizde olsam Megane düşürmeye çalışırdım o fiyatlara. Ama 1.6 Multijet Egea'da güzel bir araba, kilometresinden ziyade bakımları tam ise alınabilir.
Sağolun, Megane baktım ama bu fiyata temiz güzel bir şey bulmak zor, Egeayı en fazla 3-4 sene sonra satarım gibi zaten, artık sonraki arabaya daha kaliteli diye anılan modellerle devam ederiz. Şimdilik Egea işimi görür gibi :)

Çok ufak araba, uzun yolda da yorar beni gibi.

Merhaba,

Uzun yol sık sık yapacağım, az yakan, masrafsız bir araç arıyorum. Bütçem maksimum 850 Bin TL, sık sık uzun yol da yapacağım için yormasın beni de istediğimden, 1.6 Egea bakmaya başladım. 830-870 arası pazarlıkla 850'ye alabileceğim manuel 2016 model (2017 çıkışlı) 1.6 mj Lounge paket Egea buldum. 110bin kmde, 4 parça boyalı sol tarafı, 2000 TL tramer var, ağır bakımları falan yapılmış. Gidip easy paket baksam aslında 2020 modellere kadar çıkarım ama Easy paket de 2 airbagli çok boş bir araba gibi duruyor bu yüzden dolu bir Egea almak istiyorum. 1.3 mj Punto kullanmıştım 2008 model ve Egea daha da büyük araba, 1.3 uzun yolda beni yorar gibi düşündüm, bana hep 1.6 önerdiler o yüzden o motora yöneldim. Bu fiyat 2016 model bir Egea için dolu bile olsa sizce değer mi yoksa easy al ya da 1.3 yeter yaşı genç olsun ya da başka araç önerileriniz var mıdır?

Bulabilirseniz ortalama km 1.6 Octavia tadından yenmez. Baktığınız Egea gibileri veya 1.6 TDCI focusta bakılabilir.

Masrafsız ve elden çıkarılması kolay olacağından "maalesef" ( bu piyasada) Egea Longue. Easy ben almam.
Megane 4 1.5dci sorunsuz ve az yakar ancak temizleri 1.000.000 civarı.
Focus ise yine yaşça eski ve 200bine dayanan kmlerde olanları 800 civarı.

Masrafsız ve elden çıkarılması kolay olacağından "maalesef" ( bu piyasada) Egea Longue. Easy ben almam.
Megane 4 1.5dci sorunsuz ve az yakar ancak temizleri 1.000.000 civarı.
Focus ise yine yaşça eski ve 200bine dayanan kmlerde olanları 800 civarı.
Evet dönüp dolaşıp oraya geldim ben de, sağolun cevap için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı