75.000 km 1.6 Multijet lounge manuel 2015 Egea alınır mı?

1.6 mjet gayet sorunsuz bir motordur ve yillardir piyasada olup Rust'unu ispatlamistir. Bunlarin arasindan tam tersine en en sorunsuzu ve saglikli olani 1.4 fire motorlardir ancak onlarin da yurumeme problemi var. Arkadas tum bu isteklerini soyleyerek and Cetin'e yazsin alacagi cevap direkt 1.6 mjet Egea olur. Her onerisinde de motorun sorunsuz oldugunu vurgular zaten.

Ben sağda solda Instagram'da gördüklerimle konuşmuyorum. Sanayide çalışıyorum kendi bilgi ve tecrübemin yanında kullanıcı deneyimlerini de ön plana çıkartarak konuşuyorum. Motorla ilgili olsun olmasın her hafta en az 6-7 kişi ile konuşuyorum 1.6 mjet kullanan bunların içinde taksicisi de oluyor özel kullananda oluyor. Benim esas iş şanzıman ve direksiyon kutusu olduğu için motor arızalarıyla pek fazla gelmiyor.

Ben sağda solda Instagram'da gördüklerimle konuşmuyorum. Sanayide çalışıyorum kendi bilgi ve tecrübemin yanında kullanıcı deneyimlerini de ön plana çıkartarak konuşuyorum. Motorla ilgili olsun olmasın her hafta en az 6-7 kişi ile konuşuyorum 1.6 mjet kullanan bunların içinde taksicisi de oluyor özel kullananda oluyor. Benim esas iş şanzıman ve direksiyon kutusu olduğu için motor arızalarıyla pek fazla gelmiyor.

1.6 Mjet dedigimiz motor bugun 2010'dan daha eski Bravo'da bile kullaniliyor. Sence ana amaci yurutme maliyeti ve sorunsuzluk uzerine arac satan bir firmanin yaklasik 17 yildir bu motoru piyasada tutmasi normal mi? Hadi tuttu diyelim buna ragmen bu kadar satmasi normal mi? Konustugun adamin araci nasil kullandigini, bakimlarini nasil yaptirdigini nereden biliyorsun ki? Elbette And Cetin'in de yanlis bildikleri olabilir de 1.6 Mjet zaten yeni bir motor degil, bu adam da sagda solda gordugune gore konusan birisi degil. 1.6 Mjet ile gonderilen tum arac ilanlarina bak soyledigi ilk seylerden birisi sorunsuz bir motorla geliyor zaten olacaktir.

1.6 mjet dedigimiz motor bugün 2010'dan daha eski Bravo'da bile kullaniliyor. Sence ana amacı yurutme maliyeti ve sorunsuzluk uzerine arac satan bir firmanin yaklasik 17 yıldır bu motoru piyasada tutmasi normal mi? Hadi tuttu diyelim buna ragmen bu kadar satmasi normal mi? Konustugun adamin araci nasıl kullandigini, bakimlarini nasıl yaptirdigini nereden biliyorsun ki? Elbette and Cetin'in de yanlış bildikleri olabilir de 1.6 mjet zaten yeni bir motor degil, bu adam da sagda solda gordugune gore konusan birisi degil. 1.6 mjet ile gonderilen tum arac ilanlarina bak soyledigi ilk seylerden birisi sorunsuz bir motorla geliyor zaten olacaktir.

Ben diyorum ki sanayide bu iş ile uğraşıyorum sen diyorsun ki and çetin. 1.2 PureTech motor da uzun zamandır piyasa da... Sorunsuz bir motor olduğu için değil parçası ucuz olduğu için bu kadar tercih ediliyor.

Ben diyorum ki sanayide bu iş ile uğraşıyorum sen diyorsun ki and çetin. 1.2 PureTech motor da uzun zamandır piyasa da... Sorunsuz bir motor olduğu için değil parçası ucuz olduğu için bu kadar tercih ediliyor.

Az once bir tane daha geldi 1.6mjet Doblo partikül iptali yapacağız euro 7 motor usta duyar duymaz lanet motor dedi.

Az once bir tane daha geldi 1.6mjet Doblo partikül iptali yapacağız euro 7 motor usta duyar duymaz lanet motor dedi.

EGR ve DPF sorunu pek cok dizel motorda olan bir sey zaten. Dizelin mantigi ve bu emisyon sinirlamalariyla alakali. AdBlue icin de ayni seyi soyleyebiliriz. Bunlar sorun denecek seyler bile degil.

Egr ve dpf sorunu pek cok dizel motorda olan bir şey zaten. Dizelin mantigi ve bu emisyon sinirlamalariyla alakali. AdBlue icin de ayni seyi soyleyebiliriz. Bunlar sorun denecek seyler bile degil.

Ben sorun egr dpf demedim zaten usta motoru duyar duymaz lanet motor dedi ondan bahsettim yoksa yaptığımız ilk egr iptali değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı