Merhabalar. Şu an kullandığım anakart M4A785TD-V Evo. İşlemci de AMD Athlon X4 620. Birkaç ay önce oyunlarda FPS yüzünden çok sıkıntı cekiyordum. Anlık donmalar olsun falan filan. CS:GO, PUBG ve LoL oynuyorum sadece. Bir ay önce falan GTX 460 ekran kartı aldım ikinci el ucuza. 1 GB belleği vardı, 8 GB RAM'im vardı. 4 GB RAM kullanıyor, 5 GB belleği oluyor. Şu anda gayet güzel oyun oynayabiliyorum. PUBG düşük ayarlarda sıfır donma oldu baya etkisini gösterdi. Ama LoL'de bu etkiyi göremedim. FPS'de hiçbir değişiklik olmadı. Eski ekran kartım HD 4770'di. İşlemciyi değiştirmeyi düşünüyorum. Eski bir işlemci çünkü ondan kaynaklandığını düşünüyorum. Öncelikle Intel kullanan birisi değilim. Öğrenciyim ve pek para harcayamam. Media Markt'da yaklaşık 600 liralık bir hediye çekim var. O paraya denk gelen en iyi AMD işlemcisi de AM3+ soketli FX 6300. Aklımda şimdi FX 6300 var. Anakart da almadım, daha değiştirmem gerekecek. AM3 soketli anakartım. Sizin önerileriniz nedir? Anakarta 250 liralık bütçem işlemciye de 600 liralık bütçem var. Anakartı 2. el alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör: