850 TL klavye önerisi

RoxoLet

Centipat
Daha fazla  
850 TL klavye önerisi ( TKL en iyisi olmadı Full size ya da %60 klavye )
TR'den olsa en iyisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
TR'den olsa en iyisi.

Şu an kullanmakta olduğum Black Widow V3 öneririm. Kaliteli bir klavye bende alalı bir hafta oldu. Ayrıca çok ses yapar yan odadaki kişiyi uyutmaz diyenlere aldırış etmeyin. Kendim test ettim yan odadan duyulmuyor. Tabii aynı odada iki kişi kalıyorsanız alınmayacak bir klavye.

Şu an kullanmakta olduğum Black Widow V3 öneririm. Kaliteli bir klavye bende alalı bir hafta oldu. Ayrıca çok ses yapar yan odadaki kişiyi uyutmaz diyenlere aldırış etmeyin. Kendim test ettim yan odadan duyulmuyor. Tabii aynı odada iki kişi kalıyorsanız alınmayacak bir klavye.

Ses yalıtımıyla alakası var bunun. Adam gidip ses yalıtımı çok iyi değilse o zaman sıkınyı olur. Klavye test ettim ve diğer odaya ladar rahatlıkla duyabiliyorum. Ses yalıtımı hepsi.

TR'den olsa en iyisi.

Şu an fiyatı tam ne bilmiyorum ama ben 850'ye Logitech G512 almıştım cidden çok iyi bir klavye. Çok fazla özelliği yok ama kalitesi mükemmel. Red brown ve Blue Switch seçenekleri var ve Switch'ler Kailh marka. Ayrıca klavyede USB girişi var ve oldukça sağlam kabloya ve gövdeye sahip. Ben HyperX'in pudding keycapleri ile birlikte kullanıyorum ve aydınlatması mükemmel. Tam bir fiyat performans klavyesi kesinlikle öneririm.

Dosya Ekleri

• C7147735-8EFA-4C38-8322-E4CFB7A1D1BB.jpeg
    C7147735-8EFA-4C38-8322-E4CFB7A1D1BB.jpeg
    92,6 KB · Görüntüleme: 49
Peki yurt dışından ve furylevelin klavyesi nasıl?
@omuldur01 @Doğukan Çelik peki yurt dışından ve furylevelin klavyesi nasıl?

Furylevel klavyeler hakkında bilgim yok maalesef ne söylesem yalan olur. Ancak yurt dışı klavyelerin İngilizce karakter olduğunu biliyorum. Bahsettiğiniz klavye Türkçe Q karakterlere mi sahip.

@Doğukan Çelik evet
@Doğukan Çelik

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

@Doğukan Çelik yurtdişindan önerileriniz ne ?
@Doğukan Çelik yurtdışından ne önerirsniz ?
@omuldur01 yurtdişindan önerileriniz ne ?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı