850 TL klavye önerisi

Altec lansing genel olarak ses ürünleri üreten bir marka ve işini yapıyor bildiğim kadarıyla. Ama klavyesi ne kadar kaliteli bilmiyorum. Numpadli versiyonu da var.

Hocam üste birkaç tane klavye attım onlar çok hoşuma gitti hem de indirimde arkadaşın atığı klavyede kaliteliye benziyor ama dediğim gibi numpad yok numpadli arıyorum.
Ve altec lansing klavyelerine pek güvenmiyorum.

Membran istiyorsanız Asus K1, Corsair K55 oldukça iyi fiyatına göre. O bütçedeki bir mekaniğe göre de daha uzun ömürlü olurlar. Razer olarak Cynosa Lite değil de Ornata V3 X Low Profile önerebilirim. Bi' ara bende klavye alacaktım son anda vazgeçmem gerekti, sonuç olarak Corsair'de karar kılmıştım ama o sıralar Asus bu fiyatta değildi diye hatırlıyorum. Şimdi olsa muhtemelen Asus alırdım. Bu arada Corsair çok büyük bir klavye diyorlar masanız küçükse direk eleyin derim.

Hocam mekanikler daha uzun ömürlü derler bir de daha hızlı tepkime süresi işimi görür şu ana kadar mekanik hisli klavye kulandım sert tuşlu membrana geçince alışma süreci zor olur membrana alışacağıma numpadsiz olana alışmam daha mantıklı geldi
REDRAGON K553RGB-1 USAS Mechanical Gaming Türkçe Klavye - inventus ilk arkadaşın önerdiği gibi bunu alsam mı acaba 920 oluyor kargoyla.

REDRAGON markası hakkında pek bir bilgim yok ve Corsair markasına güvendiğim için bu klavyeyi aldım. Ben şuana kadar mekanik veya mekanik hisli klavye kullanmadığım için alışma sürecini bilemem ama numpadsiz klavyeye bence çok daha uzun sürede alışırsın.

Son düzenleme:
Mekanikler evet uzun ömürlü olur genelde ama bu biraz da kullanılan switch ile alakalı. Bu bütçede %60-65 klavye almadığınız sürece mekaniklerin membran kadar uzun gideceğini sanmıyorum. Yanlışım varsa düzeltin. Redragon'lar genelde iyi oluyor ama o klavye hakkında bir fikrim yok.

Bu da iyidir.

Hocam ben karar veremedim sizce hangisi kullanayım amacım oyun uzun zamandır mekanik hisli kulandım mekanik klavyede kulanmak isterim numpadli olmasınıda isterim kısaca kararsız kaldım.

Ben olsam ASUS'u yada Corsair'i alırdım. Birinin atanabilir tuşları diğerinin ses tekerleği ve tasarımı çok hoşuma gidiyor. Ama anladığım kadarıyla mekanik istiyorsunuz. Bu bütçede sanırım en iyi seçenek Redragon olur. K631, k568r vs. @Kiznaiver @550519

Hocam bu klavyeler arasında nasıl bir kalite farkı vardır hepsi aynı kalitedeyse aşağı yukarı en ucuzunu alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…