Alınır bence evet.
Tamamdır hocam sağ olun o kadar yardımcı oldunuz hayırlı geceler.
Alınır bence evet.
Yaklaşık 4 5 yıldır Razer Mamba Wireless kullanıyordum son zamanlarda tekerleğin ve sol Click tuşlarının teklemesinden dolayı R1 aldım. Temu'da 550 liraydı en kötü ikinci mouse olarak kullanırım dedim ve 2 haftadır aktif olarak kullanıyorum. Şahsen ben farenin bir eksiğini görmedim. Razer'dan geçtikten sonra rahatsız eden bir kısım olmadı tasarımı yapısı da rahat hissettiriyor. Donma-takılma gibi sorunlar yaşamadım. Şarjı da okey denecek seviyede gidiyor bir kez şarj ettim şu an %80'de gözüküyor. Dipnot olarak şunu da ekleyeyim farenin USB'sini Razer'ın dongle'ına taktım onun sebebi de USB'nin fareye yakın olması içindi. Bildiğim kadarıyla Razer'ın bahsettiğim dongle'ının ekstra bir özelliği yok fareye yakınlaştırma amacı taşıyor diye biliyorum. Bir ucu dişi bir ucu erkek USB kablo uzatıcılar ile fareye yaklaştırmayı bütün mouse modellerine öneririm. Farenin önüne masanın uç kısmına koyabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.