850 TL'ye CS:GO için M.2 SSD önerisi

Bütçe
850TL (Max)
Bilmediğimden soruyorum neden herkes Kioxia Exceria öneriyor? Konu açmadan önce de bakmıştım Kioxia Exceria önermeyen yok neredeyse.
WD Blue SN570 500GB GEN3X4 M.2 SSD 3500MB Okuma / 2300MB M.2 SSD'de önemli olan okuma ve yazma hızları değil mi? Mesela linkini attığım SSD'nin okuma yazma hızları daha iyi gözüküyor. Bu fiyata Kioxia'dan daha iyi okuma yazma hızlarına sahip olan M.2 SSD'ler var. Neden Kioxia Exceria?
Hocam çünkü Kioxia Exceria; DRAM kullanıyor.

SN570/NV2 gibi modeller HMB kullanıyor. Hız evet önemli ancak DRAM'in sağladığı uzun ömür ve stabilite bu bütçede daha mantıklı. Marka hakkında endişeniz varsa olmasın, Kioxia; Toshiba'nın alt firmasıdır.
Kioxia ve Crucial P3 arasında kalırsak hangisini almam daha iyi olur?
P3'ün DRAM-less TBW ve TBW değeri düşük. Kioxia daha mantıklı hocam.

SN570/NV2 gibi modeller HMB kullanıyor. Hız evet önemli ancak DRAM'in sağladığı uzun ömür ve stabilite bu bütçede daha mantıklı. Marka hakkında endişeniz varsa olmasın, Kioxia; Toshiba'nın alt firmasıdır.

Peki sipariş ediyorum o zaman teşekkürler

İlk defa M.2 SSD kullanacağım taktıktan sonra yapmam gereken farklı birşey var mı daha iyi performans için yoksa direkt takıp kullanacak mıyım?

Son düzenleme:
İlk defa M.2 SSD kullanacağım taktıktan sonra yapmam gereken farklı birşey var mı daha iyi performans için yoksa direkt takıp kullanacak mıyım?
Takın ve kullanın hocam, özel bir şeye gerek yok.

Hız testi için;

Technopat Haberler

Geri
Yukarı