850 TL'ye i7 4770 Tabanlı Sisteme Ekran Kartı Önerileri

Öncelikle özür diliyorum. Cezalı olduğum için size cevap veremedim. Dediğiniz kartları inceledim daha önce. Ben kararsız kaldım diyeyim. Çünkü MSİ r9 280 , msi r9 280x , gtx 960 , ve r9 285 modelleri arasında. Var ise bu kartları kullanan arkadaşlar ; online oyun performansı benim için önemli gerçekten. İlk izlenimim, fps için amd tabanlı kartların daha iyi olduğu. Sizde hak verirsiniz ki 850 tl vermişken boşa gitmesin. Ben şu r9 280 ile 280x arasındaki performans farkı fiyat farkı meselesindeyim (değermi sizce?). Birde gtx 960 ;diyorlar nvidia' nın teknolojileri göz ardı edilemez.(dying light ve hazard ops benim için ön planda. bu oyunlarda kasmaması lazım). Bana babacan tavsiye verecek birisini rica ediyorum :)(tabi fiyatı da göz önüne alarak ).psu için de etiket sanırım bu. Psu yeterli olur mu? (EXPER ACTİON DEX 165. Standart pc psusu. )

Dosya Ekleri

• WIN_20150605_154334.JPG
    WIN_20150605_154334.JPG
    55,2 KB · Görüntüleme: 338
İ7 4770 ve 8 GB OEM RAM kullanan birisi ekran kartına ihtiyaç duyuyorsa %80 Casper veya Exper marka bilgisayar almış birisidir. :) PSU'nun resmini yandan çek. Kapağını açman lazım. Krem rengi geniş süzgeçli PSU egsoz çıkışına bakılacak olursa tahmin yürüterek söyleyebilirim ki en fazla 350 watt bir PSU'un var. :p

Doğrudur. Anlaşılan psu da almak zorundayım. Garantisi olduğu için malesef kasayı açamıyorum ama 850 tl bütçeye ekran kartı+psu oldu :D. Tekrar önerilerinizi bekliyorum...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı