850 TL'ye Sistem Toplama

Ali Akgül

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben düşük bütçeli bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Durum böyle olunca da aklım direk APU'ya gitti ve ben de APU bir sistem toplamaya karar verdim. Sizce aşağıda verdiğim parçalar GTA 5 tarzı yeni nesil oyunları bana rahat oynatabilir mi diye size bir danışmak istedim. Eğer görürlerse Recep abi ve Ali Abi'ninde bu konuda fikrini almak isterim ki umarım görürler. Neyse geçelim sistemimize :

Sizce bu sistem ile rahatça oyun oynayabilir miyim, fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki sizin verdiğiniz sistemin performansı nedir? Yani hangisi daha iyi performans verir oyunlarda? Bir sorum daha olacak. Verdiğiniz bir site var netsipariş.com, oraya ne kadar güvenebilirim? Neticede bir web sitesinden alışveriş yapacağım ve bu bilinmeyen bir site. Fazla güvenemiyorum.

Peki hocam aşağıdaki sistem nasıldır size göre ?
Ben sürekli oyun oynayan biri olduğum için grafiğe çok önem veriyorum ve şuan 320GB bir HDD var bende. Bu yüzden listeme HDD veya SSD eklemedim. Fakat daha sonra onuda ayarlayacağım. Ram içinde daha sonra bir şeyler yapacağım. Büyük ihtimal bir tane daha 4GB bir RAM alacağım. Bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz? Toplam 830 TL ediyor bu parçalar. Fikirlerinizi bekliyorum.

A6 6400k kullanan biri olarak A8 veya A10 almadığıma suan cok pismanım. Ve ramim 4GB. Ekran kartı, işletim sistemi derken ram kalmıyor bana. GTA5'i nasıl acıyorum onu da anlamıs değilim. A6 ile 20-22 FPS alıyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı