wibbly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 2.371 Çözümler 15 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #11 bartraa dedi: Merhaba, RMX Shift'te 12VHPWR çıkışı bulunmaması sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Shift serisinde 12VHPWR kablosu geliyor dahili olarak. Pci-e/Cpu kısmından güç alıyor. Ayrıca 600W kadar güç veriyor. Son düzenleme: 16 Mayıs 2024
bartraa dedi: Merhaba, RMX Shift'te 12VHPWR çıkışı bulunmaması sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Shift serisinde 12VHPWR kablosu geliyor dahili olarak. Pci-e/Cpu kısmından güç alıyor. Ayrıca 600W kadar güç veriyor.
B bartraa Femtopat Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #12 wibbly dedi: Shift serisinde 12VHPWR kablosu geliyor dahili olarak. Pci-e/Cpu kısmından güç alıyor. Ayrıca 600W kadar güç veriyor. Genişletmek için tıkla... Yani direkt 12VHPWR çıkışı olanlardan bir farkı yok doğru mu anladım?
wibbly dedi: Shift serisinde 12VHPWR kablosu geliyor dahili olarak. Pci-e/Cpu kısmından güç alıyor. Ayrıca 600W kadar güç veriyor. Genişletmek için tıkla... Yani direkt 12VHPWR çıkışı olanlardan bir farkı yok doğru mu anladım?
wibbly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 2.371 Çözümler 15 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #13 bartraa dedi: Yani direkt 12VHPWR çıkışı olanlardan bir farkı yok doğru mu anladım? Genişletmek için tıkla... Evet.
bartraa dedi: Yani direkt 12VHPWR çıkışı olanlardan bir farkı yok doğru mu anladım? Genişletmek için tıkla... Evet.
B bartraa Femtopat Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #14 wibbly dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler peki bu üçü arasından hangisini tercih edersiniz? Corsair RM850x Shift PCIe 5.0 ATX 3.0 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantili www.qp.com.tr Amazon.com.tr Amazon.com.tr
wibbly dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler peki bu üçü arasından hangisini tercih edersiniz? Corsair RM850x Shift PCIe 5.0 ATX 3.0 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantili www.qp.com.tr Amazon.com.tr Amazon.com.tr
Barborossa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 1.078 16 Mayıs 2024 #15 ServerTower dedi: Bir de MSI güç kaynağı kötü mü? Genişletmek için tıkla... Hayır, kaliteli bir psu'dur, gözü kapalı alabilirsin.
ServerTower dedi: Bir de MSI güç kaynağı kötü mü? Genişletmek için tıkla... Hayır, kaliteli bir psu'dur, gözü kapalı alabilirsin.
ServerTower Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #16 Barborossa dedi: Hayır, kaliteli bir psu'dur, gözü kapalı alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bir üstteki @bartraa 'nın attığı 1 ve 3 seçenek arasından hangisini önerirsiniz. Sadece amazon'dan alabilirim.
Barborossa dedi: Hayır, kaliteli bir psu'dur, gözü kapalı alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bir üstteki @bartraa 'nın attığı 1 ve 3 seçenek arasından hangisini önerirsiniz. Sadece amazon'dan alabilirim.
B bartraa Femtopat Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #17 wibbly dedi: Shift serisinde 12VHPWR kablosu geliyor dahili olarak. Pci-e/Cpu kısmından güç alıyor. Ayrıca 600W kadar güç veriyor. Genişletmek için tıkla... Biraz baktım da 300W güç verdiğini söylüyor yabancı kaynaklar.
wibbly dedi: Shift serisinde 12VHPWR kablosu geliyor dahili olarak. Pci-e/Cpu kısmından güç alıyor. Ayrıca 600W kadar güç veriyor. Genişletmek için tıkla... Biraz baktım da 300W güç verdiğini söylüyor yabancı kaynaklar.
wibbly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 2.371 Çözümler 15 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #18 bartraa dedi: Biraz baktım da 300W güç verdiğini söylüyor yabancı kaynaklar. Genişletmek için tıkla... Yanlış bakmışsınız muhtemelen. bartraa dedi: Çok teşekkürler peki bu üçü arasından hangisini tercih edersiniz? Corsair RM850x Shift PCIe 5.0 ATX 3.0 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantili www.qp.com.tr Amazon.com.tr Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hepsi de alanının iyi modellerinden, ben müşteri desteği açısından corsair seçerdim. Yeni bir psu alacak olsaydım, corsair ya da fsp olurdu.
bartraa dedi: Biraz baktım da 300W güç verdiğini söylüyor yabancı kaynaklar. Genişletmek için tıkla... Yanlış bakmışsınız muhtemelen. bartraa dedi: Çok teşekkürler peki bu üçü arasından hangisini tercih edersiniz? Corsair RM850x Shift PCIe 5.0 ATX 3.0 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantili www.qp.com.tr Amazon.com.tr Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hepsi de alanının iyi modellerinden, ben müşteri desteği açısından corsair seçerdim. Yeni bir psu alacak olsaydım, corsair ya da fsp olurdu.
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.870 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 17 Mayıs 2024 #19 RM850x Shift kesinlikle. A850G ile hemen hemen aynılar ama RM850x Shift çok daha ucuz. Alın direkt.
ServerTower Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #20 wibbly dedi: Yanlış bakmışsınız muhtemelen. Hepsi de alanının iyi modellerinden, ben müşteri desteği açısından corsair seçerdim. Yeni bir psu alacak olsaydım, corsair ya da fsp olurdu. Genişletmek için tıkla... Benim de birinci seçeneğim Corsairdi ama ya 5.0 desteği yok ya da tam modüler değil. O yüzden MSI'dan yana seçim yapacağım.
wibbly dedi: Yanlış bakmışsınız muhtemelen. Hepsi de alanının iyi modellerinden, ben müşteri desteği açısından corsair seçerdim. Yeni bir psu alacak olsaydım, corsair ya da fsp olurdu. Genişletmek için tıkla... Benim de birinci seçeneğim Corsairdi ama ya 5.0 desteği yok ya da tam modüler değil. O yüzden MSI'dan yana seçim yapacağım.