850 watt PSU önerisi

Bütçe
6.000
RM850X Shift kesinlikle. A850G ile hemen hemen aynılar ama RM850X Shift çok daha ucuz. Alın direkt.

Sen çok bilgili bir arkadaşa benziyorsun hocam PSU değiştireceğim eskisi rm 850 ama artık verim alamıyorum çok düştü PC oyun açarken falan hep kendisini resetliyor sanırım düz modeli benimkisi şu an rm 850X veya 850 Shift mı önerirdin bana bütçe olarak sanırım zorlarım oraları ama daha uyguna veya aynı fiyata şunu da öneririm diyorsan bakarım.

Sen çok bilgili bir arkadaşa benziyorsun hocam PSU değiştireceğim eskisi rm 850 ama artık verim alamıyorum çok düştü PC oyun açarken falan hep kendisini resetliyor sanırım düz modeli benimkisi şu an rm 850X veya 850 Shift mı önerirdin bana bütçe olarak sanırım zorlarım oraları ama daha uyguna veya aynı fiyata şunu da öneririm diyorsan bakarım.
@Hawkesby hocanın yayınladığı şu an en ucuz hali vatanda görünüyor, istersen bir sor. @Oreki hocam da zaten RM850X Shift ile hemen hemen aynı olduklarını belirtmiş. Şu an RM850X ve RM850X Shift biraz daha pahalı.

Şu an RM850X ve RM850X Shift biraz daha pahalı.

Shift serisi PCI 5.0, ATX 3.0 destekli ve 12VHPWR kablosu içerisinde geliyor. Diğer düz serisinde 40XX ekran kartlarını beslemek için ek kablo almak gerekiyor. RMx serileri zaten Corsair'in en kaliteli serilerinden. Kendim 1000W Shift kullanıyorum, gayet memnunum. Bunun yanında FSP marka PSU'da çok kalitelidir.

Rm 850X Shift mi bu mu hemen hemen yakınlar çünkü fiyatta. Bir de 12VHPWR destekliyor bu değil mi kablosu var içinde.

@Hawkesby hocanın yayınladığı şu an en ucuz hali vatan da görünüyor, istersen bir sor. @Oreki hocam da zaten RM850X Shift ile hemen hemen aynı olduklarını belirtmiş. Şu an RM850X ve RM850X Shift biraz daha pahalı.

Evet hemen hemen aynı olduklarını belirtmiş ben ikisini de alabilirim sorun olmaz bendeki sanırım düz versiyon 2020'de almıştım 3080 sistem için şu an bayağı öldü dediğim gibi düşük seviye oyunlar açabiliyorum Valorant gibi çok enerji yemeyen ama son çıkan oyunları açtığımda oyuna tam sokacak reset atıyor PC yeşil ekran verip baktım %90 PSU artık rahmetli diyor forumlardaki insanlar bu yüzden PSU arayışına girdim bir süredir bakıyorum bütçem de buralar yine tam emin olmak için sormak istedim.

Son düzenleme:
Shift serisi PCI 5.0, ATX 3.0 destekli ve 12VHPWR kablosu içerisinde geliyor. Diğer düz serisinde 40XX ekran kartlarını beslemek için ek kablo almak gerekiyor.
MSI A850G de PCI 5.0, ATX 3.0 destekli ve 12VHPWR kablosu içerisinde geliyor. Şu anlık da daha ucuz.

Rm 850X Shift mi bu mu hemen hemen yakınlar çünkü fiyatta. Bir de 12VHPWR destekliyor bu değil mi kablosu var içinde.
Yakın olduğunu yukarıda @Oreki belirtmiş. 12VHPWR kablo kutu içerisinden çıkıyor.

MSI A850G de PCI 5.0, ATX 3.0 destekli ve 12VHPWR kablosu içerisinde geliyor. Şu anlık da daha ucuz.
Müşteri hizmetleri kısmında corsair bence biraz daha önde. Msi"nin ne kadar garantisi var bilmiyorum ama corsair 10 yıl garanti veriyor. Sonuç olarak her ikisi de üzmez ama ben tercihimi corsair tarafından yapmıştım.

12VHPWR kablosunu MSI için sormuştum RM850X Shift'te çıkıyor yazıyor MSI A850G için sormuştum bulamadım çünkü açıklamasında.
Yukarıda da bahsettiğim gibi:
MSI A850G de PCI 5.0, ATX 3.0 destekli ve 12VHPWR kablosu içerisinde geliyor.
12VHPWR kablo kutu içerisinden çıkıyor.
Ürünün kutusunun içerisinde 12VHPWR kablosu bulunuyor.

Müşteri hizmetleri kısmında corsair bence biraz daha önde. Msi"nin ne kadar garantisi var bilmiyorum ama corsair 10 yıl garanti veriyor. Sonuç olarak her ikisi de üzmez ama ben tercihimi corsair tarafından yapmıştım.
Şu an modeli tam hatırlamıyorum ama ben de Corsair'in bir modelini arayıp bulamadığım için MSI'a yönelmiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı