850 watt PSU önerisi

Son düzenleme:
Hocam ben de psu araştırıyorum çok bilgili değilim ama raijintek ve fsp vita öneriyorlar. Vita tier listde b tier olarak görünüyor ama neden bu kadar öneriliyor ben de daha bilmiyorum.

@Viper35 bahsi geçen tier listte Vita GM 850W modelini nasıl B'ye koyuyorlar anlayabilmek mümkün değil. Aynı tierdeki Corsair RM veya Corsair RMe modellerinden daha iyi, hatta önerilen AP850GM'den de daha iyi bir model. Ama sadece fan veya topoloji ile sıniflandırınca, bu şekilde bir sıralama yapılabiliyor tabii.

Performans konusunda Corsair RMx Shift ile karşılastırılabilecek bir model.

perf_230V-19.png

Ek olarak Cratos 850W modeli de Enermax D.F.X. modeli ile aynı üreticinin aynı platformunu kullanan ve benzer kalitede bir model.

Son düzenleme:
@Andar Han Hocam tam da üstüne geldiniz, az önce geçmiş konu mesajlarınızı okuyordum. Genelde siz ve bir kaç bilgili arkadaş Vita ve Raijintek önermişsiniz. Merak ettiğim bir şey var Tier list'i hazırlayan arkadaş bilgisiz mi yoksa çok fazla psu olduğu için hata yapmış olabilir mi? A+ bir PSU görüyorum fiyatı da indirimde, alınır mı diye soruyorum o fiyatı etmez diyorlar. O zaman bu PSU neden A+. Sizi bulmuşken de sorayım Thermaltake GF3 6500 tl eder mi? Yoksa Vita veya Raijintek mi tercih etmeliyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı