Merhaba, yeni bir AM5 sistem topluyorum ve güç kaynağı konusunda fikirsiz kaldım.
Sistem:
XFX RX 6900 XT.
Ryzen 5 7500F.
Patriot Viper Venom 1x16 GB 6000MHz CL30.
512 veya 1TB NVMe M.2 SSD.
Aerocool D501a kasa.
Şu anlık High Power Performance 850 watt düşünüyorum. Tam/Yarı modüler ve 850 watt olması önemli. Bütçem 6000-6500
1200 Watt çok fazla değil mi? İhtiyacım yok o kadar fazla güce.Enermax Revolution D.F. X 1200W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT1200EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
REVOLUTION D.F. X serisi, NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi dahil yeni nesil grafik kartlarınıza istikrarlı ve güvenilir güç sağlayan yerel bir PCIe 5.0 600W 12VHPWR kablosuyla Intel ATX 3.0…www.gaming.gen.tr
Başka bu kalitede güç kaynağı yok zaten.1200 Watt çok fazla değil mi? İhtiyacım yok o kadar fazla güce.
Fazlalık Watt değeri sorun çıkarmaz veya faturayı yükseltmez değil mi?Başka bu kalitede güç kaynağı yok zaten.
Hayır tabiikide. Hatta daha soğuk çalışır. Fakat güç kaynağını alırsanız aşağıdaki rehberi inceleyin. Eski serilerinde fan sorunu bulunuyor.Fazlalık Watt değeri sorun çıkarmaz veya faturayı yükseltmez değil mi?
Teşekkürler hocam ellerinize sağlık.Hayır tabiikide. Hatta daha soğuk çalışır. Fakat güç kaynağını alırsanız aşağıdaki rehberi inceleyin. Eski serilerinde fan sorunu bulunuyor.
Rehber: Enermax REVOLUTION Serisi PSU: Eski ve Yeni Sürümler Nasıl Ayırt Edilir?
Merhabalar, Biliyorsunuz, yaklaşık 6000 TL civarında bütçesi olan çoğu kullanıcıya Enermax D.F.X/D.F.2 serisine ait güç kaynakları öneriyoruz. Ancak kullanıcıların büyük bir kısmı, bu modellerin eski ve yeni versiyonlarını nasıl ayırt edeceğini bilmiyor. Öncelikle, neden bu modelin hem eski...www.technopat.net
Enermax Revolution D.F. X 1200W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT1200EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Bunu alabilirsin.Merhaba, yeni bir AM5 sistem topluyorum ve güç kaynağı konusunda fikirsiz kaldım.
Sistem:
XFX RX 6900 XT.
Ryzen 5 7500F.
Patriot Viper Venom 1x16 GB 6000MHz CL30.
512 veya 1TB NVMe M.2 SSD.
Aerocool D501a kasa.
Şu anlık High Power Performance 850 watt düşünüyorum. Tam/Yarı modüler ve 850 watt olması önemli. Bütçem 6000-6500
1350W versiyonunda öyle bir sorun yok galiba.Hayır tabiikide. Hatta daha soğuk çalışır. Fakat güç kaynağını alırsanız aşağıdaki rehberi inceleyin. Eski serilerinde fan sorunu bulunuyor.
Rehber: Enermax REVOLUTION Serisi PSU: Eski ve Yeni Sürümler Nasıl Ayırt Edilir?
Merhabalar, Biliyorsunuz, yaklaşık 6000 TL civarında bütçesi olan çoğu kullanıcıya Enermax D.F.X/D.F.2 serisine ait güç kaynakları öneriyoruz. Ancak kullanıcıların büyük bir kısmı, bu modellerin eski ve yeni versiyonlarını nasıl ayırt edeceğini bilmiyor. Öncelikle, neden bu modelin hem eski...www.technopat.net