850 watt tam modüler PSU önerisi

Bütçe
6000
Teşekkürler. Delta'yı alacağım ve stres testine sokacağım. Çok ses gelirse iade edip enermax'ı alacağım.

Merhabalar kararımdan maalesef vazgeçtim ve enermax'ın aldığı zamlardan ötürü bütçem dışına çıkması sebebiyle 4000-5.250 arası yeni bir PSU önerisine ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

@yusuf7878 Hocam affınıza sığınarak sizden tekrar yardım isteyeceğim. Sizi de çok yordum üzgünüm.

Son düzenleme:
Teşekkürler. Delta'yı alacağım ve stres testine sokacağım. Çok ses gelirse iade edip enermax'ı alacağım.

Merhabalar kararımdan maalesef vazgeçtim ve enermax'ın aldığı zamlardan ötürü bütçem dışına çıkması sebebiyle 4000-5.250 arası yeni bir PSU önerisine ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

@yusuf7878 Hocam affınıza sığınarak sizden tekrar yardım isteyeceğim. Sizi de çok yordum üzgünüm.

Modüler yok mu hocam? Kendim takacağım için kablo düzeni vb yapamıyorum ve çok karışık olsunda istemiyorum da.
Var, fakat fiyatını hak etmiyor. Fiyatına göre iç bileşenleri kötü.

Var, fakat fiyatını hak etmiyor. Fiyatına göre iç bileşenleri kötü.

Anladım, zaten sistemime sanırım 750 watt zar zor yetiyor.

Benim yerimde olsanız ne yapardınız peki? Bütçeyi zorlayıp enermax mı almalıyım yoksa Delta veya High Power mi almalıyım? Sistemime 850 watt yetiyor çünkü.

Benim yerimde olsanız ne yapardınız peki? Bütçeyi zorlayıp enermax mı almalıyım yoksa Delta veya High Power mi almalıyım? Sistemime 850 watt yetiyor çünkü.
High power biraz daha yenilikçi bir model. Gen5 ve ATX 3.1 gibi destekleri var. Size kalmış.

Biraz pahalı. Aynısının 750W versiyonunu kullanıyorum pek memnunum diyemem. Fanı sorunlu. Rulman sesi yapıyor.

Burada var sesin videosu. Bunun dışında iç bileşenleri güzel.

1756076037285.png

Sistem taş çatlasın 500W civarı çekiyor. %60 - %70'İ kullanılıyor güç kaynağının buna rağmen güzel denebilir.

Son düzenleme:
Biraz pahalı. Aynısının 750W versiyonunu kullanıyorum pek memnunum diyemem. Fanı sorunlu. Rulman sesi yapıyor.

Burada var sesin videosu. Bunun dışında iç bileşenleri güzel duruyor. 12v kanalındaki Regulasyon da biraz başarısız sayılır.

Eki Görüntüle 2562245

Sistem taş çatlasın 500W civarı çekiyor. %70'İ kullanılıyor güç kaynağının buna rağmen düşük sayılır biraz.
Anladım hocam attığınız high poweri alacağım umarım onda aynı sorun bulunmuyordur.

Anladım hocam attığınız High Power'i alacağım umarım onda aynı sorun bulunmuyordur.

Ondaki iç bileşenleri bilmiyorum. Fakat sanırım aynı platformu kullanıyordu. Fan sorunu olmayabilir belki. Farklı bir fan kullanıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı