8500₺ 2K Monitör önerisi

Çok fark yok ama renkleri ve akıcılığı MSI'ın daha iyi ama 16 milyon renkte yeter zaten oyun oynayacakmışsınız

Biraz yanlış anlaşılma olmuş sanırım :) Siz oyun oynuyor musunuz diye sorduğunuz için ben oynuyorum diye cevap verdim. Oyunu ne kadar akıcı hızlı yapacağından ziyade izlediğim dizi filmlerde ya da Photoshop tarzı uygulamaları kullanırken renklerin kalitesi, canlılığı beni daha çok ilgilendiriyor. Emeğiniz için tekrar teşekkürler bu arada.

yani hocam google'a yazın 16 milyon renk vs 1 milyar renk sonuçları çıkıyor veya görsellere basınca ordanda bakabilirsiniz ama aralarında çok fark yok zaten sadece oyun oynaycaksanız gigabyte g27q alabilirsiniz

Biraz yanlış anlaşılma olmuş sanırım :) Siz oyun oynuyor musunuz diye sorduğunuz için ben oynuyorum diye cevap verdim. Oyunu ne kadar akıcı hızlı yapacağından ziyade izlediğim dizi filmlerde ya da Photoshop tarzı uygulamaları kullanırken renklerin kalitesi, canlılığı beni daha çok ilgilendiriyor. Emeğiniz için tekrar teşekkürler bu arada.
rica ederim renk canlılığı sizin için önemliyse eğer msi alın gitsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı