8500₺ Monster önerisi

Bütçe
8500

Aynen hocam bunu ona aldırın sonra da iade ettirin. Laptop'u şöyle güzel bir stres testine sokun, sonra da Lenovo'nun stres testini gösterin (YouTube'da var). O yetmezse bu Laptop'un hiçbir parçasının yerli olmadığını gösterin çünkü büyük ihitmalle bunu "as bayrakları as as as " psikolojisi ile istiyor.

Bu arada sırf ben 16.6.3'den memnunum diye istiyor olabilir. R6'da falan sıcaklıklar 73 derecelerde olduğu için memnundum ben. Ama gel gelelim teknoloji şans işi. Buna alabileceği en iyi Abra'yı aldırıp uzaklaşmak istiyorum. En iyisi hangisidir?

Ona yalan söyleyin, "çok ısınmaya başladı" vb. şeyler söyleyin.

8500'e anca Abra alırsınız ve Abra'lar ısınıyor ve kasaları kalitesiz. Arkadaşınızı Lenovo IPG 3 yada Acer Nitro 5 almaya ikna edin.
3.5 Sene Monster Abra A5 V9.3 kullandım eski bir modeldi kasası o kadar kaliteli değildi ama soğutmadan yana bir sorun yaşamadım üzerine çilekli soda dökmeme rağmen ücretsiz anakart değişimi sağladılar, Şuanda ise 6-8 Ay oldu Monster Abra A5 v15.8.3 kullanıyorum kasa kalitesi olarak olması gerektiği gibi hiçbir konuda hiçbir sorun yaşamadım. Tek negatif tarafı WebCam ve Mikrofon. Lenovo'nun türkiye servisi çok ilgisiz ve bilgisiz bir HDD bilgisini bile zor alırsınız kullanmadığınız markaları olumlu olumsuz yorum yapmayalım bence

Abralarda anakart yanması gibi bir problem var ve Monster ilk çıktığında güzeldi ama şuan kalitesiz laptop satıyorlar bazı modeller dışında.

Hocam iyi güzel ama sen ben sorun yaşamadım diye iyi marka olmuyor ki. Ben Lenovo testlerinde bendeki kadar iyi sıcaklık görmedim. Ama bu iyi olan laptop milyonda bir kişiye denk geliyor. Şikayetvar'da kaç kişi yazmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…