8500₺ Monster önerisi

Bütçe
8500
Hocam iyi güzel ama sen ben sorun yaşamadım diye iyi marka olmuyor ki. Ben Lenovo testlerinde bendeki kadar iyi sıcaklık görmedim. Ama bu iyi olan laptop milyonda bir kişiye denk geliyor. Şikayetvar'da kaç kişi yazmış.
Seri üretim cihazlar tabi ki de sorun olacak ben sorunsuz demedim lakin türkiye de lenovo servisi şahsımca iyi değil, monster anlattığım gibi servisleri çok iyi destek veriyorum tecrübemle konuşuyorum, bu arada bu iki cihazla da aktif olarak render, ps gibi çalışma programlarımı kullanıyorum

3.5 Sene Monster Abra A5 V9.3 kullandım eski bir modeldi kasası o kadar kaliteli değildi ama soğutmadan yana bir sorun yaşamadım üzerine çilekli soda dökmeme rağmen ücretsiz anakart değişimi sağladılar, şu anda ise 6-8 Ay oldu Monster Abra A5 v15.8.3 kullanıyorum kasa kalitesi olarak olması gerektiği gibi hiçbir konuda hiçbir sorun yaşamadım. Tek negatif tarafı Webcam ve Mikrofon. Lenovo'nun Türkiye servisi çok ilgisiz ve bilgisiz bir HDD bilgisini bile zor alırsınız kullanmadığınız markaları olumlu olumsuz yorum yapmayalım bence

Hocam bakın ben de J500BT kullanıcısıyım şimdi diyeceksiniz "ne alaka?" ama okuyun lütfen. Kullanmış olduğum kulaklık sorunlu bir model, zamanında JBL diye almıştım. Şansıma bende problem olmadı. Yakın zamanda arkadaşım da kulaklığı sordu, nasıl dedi. Ben de "ben memnunum ama sorun yaşayan çok" dedim. O gene de aldı, Allah'tan sorun da yaşamadı. Ama yaşayabilirdi de, "en kötü iade ederim" düşüncesi ile aldı ve şu anda memnun. Peki ben şu anda öneriyor muyum? Hayır, önermiyorum. Çünkü genel olarak sorunlu bir model.

Seri üretim cihazlar tabii ki de sorun olacak ben sorunsuz demedim lakin Türkiye de Lenovo servisi şahsımca iyi değil, Monster anlattığım gibi servisleri çok iyi destek veriyorum tecrübemle konuşuyorum, bu arada bu iki cihazla da aktif olarak render, PS gibi çalışma programlarımı kullanıyorum.

Hocam 200 kişi kullanıyorsa 100'ü memnun 100'ü mağdur. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Zaten diğer markalarla arasındaki farkın olayı bu. Monster pat pat seri üretim yapılıyor ama kalitesiz bir şekilde seri üretim yapıyorlar.

Seri üretim cihazlar tabi ki de sorun olacak ben sorunsuz demedim lakin türkiye de lenovo servisi şahsımca iyi değil, monster anlattığım gibi servisleri çok iyi destek veriyorum tecrübemle konuşuyorum, bu arada bu iki cihazla da aktif olarak render, ps gibi çalışma programlarımı kullanıyorum
Monster'ın servisi güzel ama aldığınız laptopun anakartının yanmasını, evini ısıtmasını ve üstüne elini bastırınca çökmesini ister misin?

Hocam bakın ben de J500BT kullanıcısıyım şimdi diyeceksiniz "ne alaka?" ama okuyun lütfen. Kullanmış olduğum kulaklık sorunlu bir model, zamanında JBL diye almıştım. Şansıma bende problem olmadı. Yakın zamanda arkadaşım da kulaklığı sordu, nasıl dedi. Ben de "ben memnunum ama sorun yaşayan çok" dedim. O gene de aldı, Allah'tan sorun da yaşamadı. Ama yaşayabilirdi de, "en kötü iade ederim" düşüncesi ile aldı ve şu anda memnun. Peki ben şu anda öneriyor muyum? Hayır, önermiyorum. Çünkü genel olarak sorunlu bir model.

İşte durum bu. Çok garip ama tıpatıp aynı cihazda aynı ortamda farklı sıcaklık alıyoruz biz. Yemin ederim sıfır şaka 68 derece Valorant oynuyorum aynı bilgisayarda Valorant en iyi 78. şimdi gel de almak mantıklı de.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı