8500₺ Monster önerisi

Bütçe
8500
Seri üretim cihazlar tabi ki de sorun olacak ben sorunsuz demedim lakin türkiye de lenovo servisi şahsımca iyi değil, monster anlattığım gibi servisleri çok iyi destek veriyorum tecrübemle konuşuyorum, bu arada bu iki cihazla da aktif olarak render, ps gibi çalışma programlarımı kullanıyorum

Hocam bakın ben de J500BT kullanıcısıyım şimdi diyeceksiniz "ne alaka?" ama okuyun lütfen. Kullanmış olduğum kulaklık sorunlu bir model, zamanında JBL diye almıştım. Şansıma bende problem olmadı. Yakın zamanda arkadaşım da kulaklığı sordu, nasıl dedi. Ben de "ben memnunum ama sorun yaşayan çok" dedim. O gene de aldı, Allah'tan sorun da yaşamadı. Ama yaşayabilirdi de, "en kötü iade ederim" düşüncesi ile aldı ve şu anda memnun. Peki ben şu anda öneriyor muyum? Hayır, önermiyorum. Çünkü genel olarak sorunlu bir model.

Hocam 200 kişi kullanıyorsa 100'ü memnun 100'ü mağdur. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Zaten diğer markalarla arasındaki farkın olayı bu. Monster pat pat seri üretim yapılıyor ama kalitesiz bir şekilde seri üretim yapıyorlar.

Monster'ın servisi güzel ama aldığınız laptopun anakartının yanmasını, evini ısıtmasını ve üstüne elini bastırınca çökmesini ister misin?

İşte durum bu. Çok garip ama tıpatıp aynı cihazda aynı ortamda farklı sıcaklık alıyoruz biz. Yemin ederim sıfır şaka 68 derece Valorant oynuyorum aynı bilgisayarda Valorant en iyi 78. şimdi gel de almak mantıklı de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…