Herkese iyi akşamlar arkadaşlar, hazır sistem almak istiyorum genellikle oyun için kullanılacak aşağıdaki sistem sizce alınır mı? Sizin önerilerinizi de bekliyorum.
EPIC-10105F Powered by MSI temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. INTEL i3-10105F işlemci, MSI GTX 1660 SUPER ekran kartı, MSI B450M-A PRO MAX Anakart, 8GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...
Sinerji Lexsk Ryzen 5 7600 16GB 1TB NVMe M.2 SSD RX6750XT [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Gaming gen TR'den alışveriş yapan okurlarımızdan bazıları sorun yaşadı. Sinerji üzerinden satılan 16 GB RAM'li bu sistem daha iyi bir seçenek olacaktır.
EPIC-10105F Powered by MSI temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. INTEL i3-10105F işlemci, MSI GTX 1660 SUPER ekran kartı, MSI B450M-A PRO MAX Anakart, 8GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...
ULTIMA-1600 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. AMD Ryzen 5 1600af işlemci, ASUS DUAL RTX 2060 OC 6GB ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak gönderilmektedir.
Kasa ve güç kaynağı daha iyi olmasına karşın, konu sahibi 8 GB'lık sistemi sormuşken ben 16 GB'lı daha fazla performans alabileceği bir sistem önerdim.
Üstelik Gaming.gen.tr üzerinden alışveriş yapıp sorun yaşan insanlar var.
Kasa ve güç kaynağı daha iyi olmasına karşın, konu sahibi 8 GB'lık sistemi sormuşken ben 16 GB'lı daha fazla performans alabileceği bir sistem önerdim.
Üstelik Gaming.gen.tr üzerinden alışveriş yapıp sorun yaşan insanlar var.
Merhaba cumartesi günü 8400 TL'ye sipariş ettiğim HP Gaming laptop yaklaşık 3 iş günüdür kargoya verilmiyor paketlendi olarak yazıyor aradığımda firma sıkıntı olmadığını bugün çıkacağını söylüyor (2 gün art arda aynı şey deniyor ama verilmiyor kargoya) az önce beni arayıp bilgisayarın paletinde...
Ekim ayında bir hevesle Modart PC-MA1 sistemi aldım. Fiyatı ve sitenin güvenilirliği beni cezbetti, yaptık bir hata. 1 gün içerisinde bilgisayar geldi. Kurduk mis gibi kullanırken daha 2. gün video izlerken mavi ekran hatası aldım. Daha devam etmez diye düşünürken iyice sapıttı ve kapatırken...
Gaming.gen.TR ile yaşadığım süreç ve tüm gerçekler. Merhabalar, Gaming gen TR'nin benim sorunumu artık çözmesini istiyorum. Sipariş numaram: 77113 (cyber-10400F) Vıdeo ve fotoğraflar. En alt kısımda ekler bölümünde bir sürü fotoğraf mevcut. 1-) = Yurtiçi Kargo getirir getirmez koli incelemesi...