8500 TL laptop önerisi

glaitaht

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Merhabalar, sonunda elimde 8500 TL'yi toplayabildim. Aklımda GameGaraj markasının 7TN-120 modelini almak vardı ama son dakika belki daha iyisi bulunur diye sizlere danışmak istedim. Bu fiyata 1660 Ti ekran kartlı daha iyi bir bilgisayar öneren var mı?

Not: +8 GB RAM ve 256 GB yerine 1 TB SSD eklemeleri ile birlikte 8817 TL'ye denk geliyor bilgisayar.
7TN-120 hakkındaki tek olumsuz taraf ekranın 25 ms değerine sahip olması.

Mümkünse bu olabilir.

Ya da sırf işlemci sebebiyle bu.
9750H sebebiyle GameGaraj'daki de güzel onun haricinde şu model de var.

GameGaraj ve Monster'a bulaşmamanı öneririm. Yukarıdaki arkadaşın attığı ASUS TUF modelinde kronik ısınma sorunu var diye hatırlıyorum, ama arkadaşın attığı Dell modeli güzel bir seri.

Mümkünse bu olabilir.

Ya da sırf işlemci sebebiyle bu.
9750H sebebiyle GameGaraj'daki de güzel onun haricinde şu model de var.

Monster olan bilgisayara ben de göz attım ama sadece ufak yüzdelik bir artış için ekstradan 1000 TL ödemek istemiyorum, üstelik tekrardan harcama kalemi çıkartacak (depolama).
Diğer attıklarınızın zaten ekranı 60 Hz, yine harcama kalemi çıkartacaklar. Kıyı köşede kalmış bir ürün yok mu acaba? :)
GameGaraj ve Monster'a bulaşmamanı öneririm. Yukarıdaki arkadaşın attığı ASUS TUF modelinde kronik ısınma sorunu var diye hatırlıyorum, ama arkadaşın attığı Dell modeli güzel bir seri.
Ekranı 60 Hz beni cezbetmiyor.

2 sene dell kullandım yeni sattım. Yaz kış evinde ısıtıcı istiyorsa alınabilir evet.

2 Sene Dell kullandım yeni sattım. Yaz kış evinde ısıtıcı istiyorsa alınabilir evet.

Bu dediğiniz durum, modelden modele değişir. Büyük ihtimal Inspiron serisi kullanıyordunuz ki, zaten bu seride sıklıkla karşılaşılan bir durum. Son olarak yukarıdaki arkadaşın önerilerini değerlendirip bu modeller arasından öneride bulundum.

Merhabalar, sonunda elimde 8500 TL'yi toplayabildim. Aklımda GameGaraj markasının 7TN-120 modelini almak vardı ama son dakika belki daha iyisi bulunur diye sizlere danışmak istedim. Bu fiyata 1660 Ti ekran kartlı daha iyi bir bilgisayar öneren var mı?

Not: +8 GB RAM ve 256 GB yerine 1 TB SSD eklemeleri ile birlikte 8817 TL'ye denk geliyor bilgisayar.
7TN-120 hakkındaki tek olumsuz taraf ekranın 25 ms değerine sahip olması.

Hocam bende sizin gibi o civarda bir laptop bakıyorum açıkca 8.5 gibi bir meblağ verdikten somra ısınma performans konularında sıkıntı çekmek istemiyorum Dell modeli ekran menteşeleri ve CPU sıcaklık değerleri olarak beni tatmin etmedi açıkcası Monster modelleri de 8X RAM ve en azından kabul edilebilinir depolama seçenekleri eklendiginde çok da F/P ürünü olarak görünmüyor (üstündeki kart 1650 Ti 1660 Ti'lar çok daha performanslı)
HP'nin F/P ürünleri var onlarda ne kadar güvenilir bilmiyorum açıkca Dell 315'lere çok benzettim ben.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı