8500 TL laptop önerisi

Bende bunu almayı düşünüyorum kanka. ASUS marka olması ayrı bir güven veriyor şu an indirimde bayağı bir bak derim bütçeni aşıyor 9.300 ama bayram harçlığını falan erken al indirim bitmeden yakala bence.
Asus TUF Gaming A17 FA706IU-AU206 AMD Ryzen 7 4800H 16GB 1TB Fiyatı senin bilgisayarına baktım 500 GB SSD var bunda 256 SS ve 1TB HDD var ve 17.3 inch olması önemli etken. Ekranı 60 Hz maalesef ama bu fiyata böyle özellikler bulamazsın kolay kolay bir de ASUS'un ise.

Asus TUF Gaming A17 FA706IU-AU206 AMD Ryzen 7 4800H 16GB 1TB Fiyatı senin bilgisayarına baktım 500 GB SSD var bunda 256 SS ve 1TB HDD var ve 17.3 inch olması önemli etken. Ekranı 60 Hz maalesef ama bu fiyata böyle özellikler bulamazsın kolay kolay bir de ASUS'un ise.

TUF laptoplar ısınıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

7TN-120 modelini aldım, kullanıyorum. Ekstrem ısınmıyor, şahsen sırf ekran ve klavye için bile alınır.

Bende bunu almayı düşünüyorum kanka. ASUS marka olması ayrı bir güven veriyor şu an indirimde bayağı bir bak derim bütçeni aşıyor 9.300 ama bayram harçlığını falan erken al indirim bitmeden yakala bence.
Çok araştırdım bende bunu alayım dedim, ve şunu düşündüm, 9200 TL gibi bir para balyasını vereceğim ama 60 Hz laptop alacağım. Düşününce vazgeçiyor insan. Tabi bütçe meselesi de var.

Çok araştırdım bende bunu alayım dedim, ve şunu düşündüm, 9200 TL gibi bir para balyasını vereceğim ama 60 Hz laptop alacağım. Düşününce vazgeçiyor insan. Tabi bütçe meselesi de var.

Evet bende öyle düşündüm ama bir yerden yükseltirken bir yerden kısıyorlar maalesef teknoloji anlamında ülkede çok geriyiz her şeyi dışardan alınca malum ekonomi belli fiyatlar cep yakıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı