8500 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

Öncelikle İyi akşamlar.Sana tek bir öneride bulunacağım.

Yayın işini abartmadan aşırı kaliteli yapmayacaksan = R5 2600 ve GTX 1080Ti tabanlı Kur.
Yayında ben kaliteye kaçacağım en iyi düzeyde kayıt alacağım dersen = r7 2700 ve GTX 1070Ti'li kur.
 
Biraz zorlama ile Ryzen 2600x işlemcili Gtx 1070ti ekran kartlı 3200 mhz 2x8 bellekli ve monitör olarak AOC AGON AG241QX kullanılarak bir sistem çıkar gibi gözüküyor. Zamanım olmadığı için üstün körü bakabildim. Fakat Ssd sıkıştıramadım araya Ssd olmadan bile biraz bütçeyi aşacak gibi.
Kendimde monitör araştırıyorum 2k özelliği olsun mu olmasın mı diye karar veremediğimden erteleyip duruyorum. Yukarıda önerdiğim 2k olan bir monitör, AOC G2460PF bununla bütçe rahatlayabilir, biraz daha rahat hareket edilebilir.
Bulabildiğim uygun fiyatların tek dezavantajı sistemin hazır halde gelmeyecek olması ve anakartın Ryzen 2600x ile çalışabilmesi için gereken Bios update işleminin talep doğrultusunda servise gönderilerek yapılacak olması.
Yayın açma ile ilgili bilgi sahibi değilim diğer arkadaşın verdiği tavsiye doğrultusunda bakabildim o yüzden. Umuyorum siteden en iyi yardımı alabilirsiniz.
 
Adsız.png
 
Pantheon' un paylaşımını da klavuz alarak,

Adsız.jpg

Zotac GeForce GTX1070Ti AMP = 3.167 tl
AOC G2460PF 24" 1ms 144Hz FreeSync = 1.234 tl
Toplam = 8.530 tl yapıyor fakat dediğim gibi sistemi ya kendiniz toplamak zorunda kalacak yada işinin ehli ve güvenilir birine ücreti karşılığında toplatmak gerekecektir. Ayrıca daha önce dediğim gibi anakart içinde Bios update talep edilip servise gidip gelme süresi beklenecektir. Bu şekilde biraz zahmetli de olsa işlemci ve bellekte yapılan iyileştirmeler için şahsi fikrim değeceği yönünde.
Yada benim paylaşımım görmezden gelinip, Pantheon' da uygun görürse onun sisteminde sadece monitör benim paylaştığım ile değiştirilerek sistemi 8.480 tl ye mal edilebilir. Yine onun paylaştığı Sinerji sitesinde 155 tl fark ile işlemci Ryzen 2600x olarak yükseltilerek 8.635 tl ye son nokta konulabilir.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı