8500 TL RTX laptop onerısı

Bütçe
8000-8500
adamla dalga geçmeniz ayıp 8.500 tl şuan 3 asgari ücret ediyor ,gidin bu tepkinizi ülkeyi yönetenlere yapın Avrupada, Amerika'da yaşayan bir kişi Rtx 2070 li bir cihazı aylık kazancının yarısı ile alabilirken burada 3 maaş ile bile alamıyorsak bu bizlerin değil bu ülkeyi yönetenlerin ayıbı. Arkadaşım keşke yardımcı olabiliyor olsak sana ama malesef bende 10binden aşağı görmedim rtx 2060 ancak belki ikinci el bulabilirsin 8500 civarına ama ondanda emin değilim.
 
Adamla dalga geçmeniz ayıp 8.500 TL şu an 3 asgari ücret ediyor, gidin bu tepkinizi ülkeyi yönetenlere yapın Avrupa'da, Amerika'da yaşayan bir kişi RTX 2070'li bir cihazı aylık kazancının yarısı ile alabilirken burada 3 maaş ile bile alamıyorsak bu bizlerin değil bu ülkeyi yönetenlerin ayıbı. Arkadaşım keşke yardımcı olabiliyor olsak sana ama maalesef bende 10binden aşağı görmedim RTX 2060 ancak belki ikinci el bulabilirsin 8500 civarına ama ondanda emin değilim.

Hocam normalde fikirlerinize hiç katılmam, ama bu sefer sonuna kadar haklısınız. Konuyu açan kişiyle dalga geçilmiş resmen.
 
Hocam normalde fikirlerinize hiç katılmam, ama bu sefer sonuna kadar haklısınız. Konuyu açan kişiyle dalga geçilmiş resmen.
hocam benim fikrime sadece ben monstera direk son modellerine bakmadan çöp diyenlere karşı çıktığım içindir 😄 halbuki önerdiğim laptoplar arasında v19.7 dışında bir modelde önermiyorum fark etmişsinizdir .monster bile önermiyorum aslında genel olarak farklı markalar öneriyorum fiyat aralığına göre.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı