8500 TL'ye kadar 1440p IPS monitör önerisi

1 ms modu ve HDR açınca parlaklık, bu fiyat bandındaki hepsinde düşüyor değil mi? 6000 TL'ye T80 varken MSI ile arasındaki 2700 TL farka o kadar değer mi? Şu an 250 nit monitör kullanıyorum o bile yeterli geliyor.

MPRT ayarı sadece parlaklık düşürmekle kalmaz aynı zamanda da strobe crosstalk problemine yol açar. Bu ayarı yok gibi sayın. Düzgün çalışan model sayısı az.

MSI alabiliyorsanız alın ama Sonic T80 de üzmez.

MPRT ayarı sadece parlaklık düşürmekle kalmaz aynı zamanda da strobe crosstalk problemine yol açar. Bu ayarı yok gibi sayın. Düzgün çalışan model sayısı az.

MSI alabiliyorsanız alın ama Sonic T80 de üzmez.
Alabilirim de 6000'e T80 görünce ikilemde kaldım. Hdr, 1ms modu gibi özellikler de açmayacağım için 27 inc, 1440p olması bir de renkleri idare edecek şekilde olsa yeterli. Aradaki fiyat farkına kıyasla öyle devasa fark var mı?

Alabilirim de 6000'e T80 görünce ikilemde kaldım. HDR, 1ms modu gibi özellikler de açmayacağım için 27 inc, 1440p olması bir de renkleri idare edecek şekilde olsa yeterli. Aradaki fiyat farkına kıyasla öyle devasa fark var mı?

2K fiyat farkı sizi zorluyorsa T80, aksi halde MSI.

Zorlamadan değil de birbirine yakın olan özellikleri ve düşük ms modu, HDR falan kullanmadığım için de 2700 TL farka değer mi bilemedim.

Düşük ms moduna niye takıyorsunuz ki? Zaten düzgün çalışmıyor. Özellikle alakalı değil panel kalitesi, işçilik, yazılım, arka aydınlatma, piksel OverDrive optimizasyonu, garanti vb farklılıklar mevcut. MSI bu konularda daha iyi.

Düşük ms moduna niye takıyorsunuz ki? Zaten düzgün çalışmıyor. Özellikle alakalı değil panel kalitesi, işçilik, yazılım, arka aydınlatma, piksel OverDrive optimizasyonu, garanti vb farklılıklar mevcut. MSI bu konularda daha iyi.

Aslında o tür özellikler düzgün çalışmadığı için öyle demiştim. OverDrive olayı nedir? Yan etkisi var mı monitörün diğer fonksiyonlarına

Aslında o tür özellikler düzgün çalışmadığı için öyle demiştim. OverDrive olayı nedir? Yan etkisi var mı monitörün diğer fonksiyonlarına.

Bir şey olmaz. OverDrive piksellere overclock yapıyor. 6ms ise OverDrive ile 3Ms'e düşürüyor gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı