8500 TL'ye kadar telefon önerisi

karma999

Megapat
Daha fazla  
Diğer konuları okudum fakat fiyatlar çok değişmiş o yüzden tekrar konu açmak istedim. Realme yerine önerilenlerin fiyatları uçmuş hep.

Konuya gelecek olursak, telefonla oyun oynamıyorum sadece banka, alışveriş vs bazı uygulamalar ve biraz fotoğraf çekimi önemli. Bütçem maalesef bu kadar, 8500. Biraz araştırdım ve Realme 9 PRO'yu beğendim ama 10'da aynı fiyata satılıyor, siz ne düşünüyorsunuz? Ya da sizin başka önerileriniz var mı?

Diğer konuları okudum fakat fiyatlar çok değişmiş o yüzden tekrar konu açmak istedim. Realme yerine önerilenlerin fiyatları uçmuş hep.

Konuya gelecek olursak, telefonla oyun oynamıyorum sadece banka, alışveriş vs bazı uygulamalar ve biraz fotoğraf çekimi önemli. Bütçem maalesef bu kadar, 8500. biraz araştırdım ve Realme 9 Pro'yu beğendim ama 10'da aynı fiyata satılıyor, siz ne düşünüyorsunuz? Ya da sizin başka önerileriniz var mı?

Realme 9 Pro öneririm.

Redmi Note 11s'e bakarsanız sevinirim pubg 65 fps sabit.

Büyük ihtimal ben de 9 Pro alacağım, memnun musunuz?

Daha 1 hafta oldu. Şu anda gayet memnunum, günlük kullanım için hayli hayli yeterli. Oyun oynamadım, fakat oyun test videolarında da iyi çıkan bir cihaz. İşlemci, RAM, ekran herz ve çözünürlüğü, çokça beğenilen yazılımve arayüz ve de 5G özelliği için fiyat performans olarak uzun vadede geleceğe yönelik düşünerek aldım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı