clousel
Attopat
Sürüm işlemleri atmayı biliyoruma ama uğraştırıyor hocam.Valla ben kaçak redmi öneririm ama uğraşır misiniz bilemem
Sürüm işlemleri atmayı biliyoruma ama uğraştırıyor hocam.Valla ben kaçak redmi öneririm ama uğraşır misiniz bilemem
Ama ips işte diğeri amoledBen olsam Realme 9 Pro tercih ederdim hem işlemcisi biraz daha iyi hem de ekranı 120Hz.
Ben olsam Realme 9 Pro tercih ederdim hem işlemcisi biraz daha iyi hem de ekranı 120Hz.
Ama IPS işte diğeri AMOLED.
Biri IPS biri AMOLED. A24'te Helio G99 tercih ediyor.
Ben şu an Realme 9I kullanıyorum bu cihazında ekranı IPS tek sıkıntısı siyahı biraz fazla gri olarak gösteriyor o kadar başka bir sıkıntısı yok. Sırf AMOLED diye Realme 10 tercih edilmemeli diye düşünüyorum.
Hocam 10 alabilirim kamera sizce ne kadar fark vardır fotoğraflardan bakınca 2'side güzel fotoğraf çok çekinmiyorum.Ben şu an Realme 9I kullanıyorum bu cihazında ekranı IPS tek sıkıntısı siyahı biraz fazla gri olarak gösteriyor o kadar başka bir sıkıntısı yok. Sırf AMOLED diye Realme 10 tercih edilmemeli diye düşünüyorum.
Aslında doğru ama çok küçük bir farkla G99 alıyor ama Realme 9 Pro'daki arka kamera paketi ve SoC daha iyi.
SoCda önemli. Hangisi içine sindiyse onu al hocamHocam 10 alabilirim kamera sizce ne kadar fark vardır fotoğraflardan bakınca 2'side güzel fotoğraf çok çekinmiyorum.
SoC'da önemli. Hangisi içine sindiyse onu al hocam
Aksesuar adaptör vs. RAM ve şarj konusunda daha iyi değil mi 10? RAM konusunda kararsızım.
Oyun oynayan birisiyim sizce hangisini alayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.