Realme 9 Pro vs Realme 10

Bütçe
8200
Ben olsam Realme 9 Pro tercih ederdim hem işlemcisi biraz daha iyi hem de ekranı 120Hz.

Ama IPS işte diğeri AMOLED.

Ben şu an Realme 9I kullanıyorum bu cihazında ekranı IPS tek sıkıntısı siyahı biraz fazla gri olarak gösteriyor o kadar başka bir sıkıntısı yok. Sırf AMOLED diye Realme 10 tercih edilmemeli diye düşünüyorum.

Biri IPS biri AMOLED. A24'te Helio G99 tercih ediyor.

Aslında doğru ama çok küçük bir farkla G99 alıyor ama Realme 9 Pro'daki arka kamera paketi ve SoC daha iyi.

Ben şu an Realme 9I kullanıyorum bu cihazında ekranı IPS tek sıkıntısı siyahı biraz fazla gri olarak gösteriyor o kadar başka bir sıkıntısı yok. Sırf AMOLED diye Realme 10 tercih edilmemeli diye düşünüyorum.

Aslında doğru ama çok küçük bir farkla G99 alıyor ama Realme 9 Pro'daki arka kamera paketi ve SoC daha iyi.
Hocam 10 alabilirim kamera sizce ne kadar fark vardır fotoğraflardan bakınca 2'side güzel fotoğraf çok çekinmiyorum.

Hocam 10 alabilirim kamera sizce ne kadar fark vardır fotoğraflardan bakınca 2'side güzel fotoğraf çok çekinmiyorum.
SoCda önemli. Hangisi içine sindiyse onu al hocam

Ben de çok arada kaldım, Realme 10 da amoled ekran ve 8 gb Ram vardı ayrıca az biraz daha ucuzdu.
Realme 9 pro ise daha iyi işlemci ekran herzi ve kamera özellikleri sunuyordu.
İzlediğim oyun kıyaslama videolarında Realme 9 Pro daha iyi sonuçlar verdiği için son anda karar verip Realme 9 pro aldım,1 ay oldu memnunum.Realme 10 da çok iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı