8500 TL'ye masaüstü toplamak

ensar06

Yoctopat
Daha fazla  
8500 TL bütçem var cok bir bilgim yok. Valorant Call of Duty PUBG GTA tarzi oyunlari orta seviyelerde oynayabilecegim bir sistem icin yardim talep ediyorum. İnternette hazir sistemler var ekranli kasali klavyeli filan Turbox Dragos filan is görür mü? Beni aydinlatir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
8500 TL bütçem var cok bir bilgim yok. Valorant Call of Duty PUBG GTA tarzi oyunlari orta seviyelerde oynayabilecegim bir sistem icin yardim talep ediyorum. İnternette hazir sistemler var ekranli kasali klavyeli filan Turbox Dragos filan is görür mü? Beni aydinlatir misiniz?
Asla kazık yemen için yapılmış markalar onlar. 2. El GTX sistem toplayabilirsiniz.

Hazır sistemleri almanızı önermiyorum hele ki Turbox gibi markasız merdiven altı ürüne adını basıp satan firmaya yaklaşmayın bile. Size önerim parçaları tek tek alıp birleştirmeniz ama yok ben uğraşamam diyorsanız sahibinden üzerinden hazır sistemlere bakın birçok sıfır ve 2.el ilan mevcut.

Vallahi bakiyorum da anlamıyorum ikinci el de olur sifirda monitor ve ekipman olsun tabii zorlayip kendimi 9500 TL de cikabilirim 8500 iyi bir şey bulamazsam.

Ramtech hazir sistemler var yeni gordum bu da mi kotu firma.

İkinci el boyle bir şey buldum is yapar mi?

Monitör = Samsung 24 inç 2 ms Full HD LED ekran.

İşlemci = i5 9400 F model 9.nesil 6 cekirdek 3,00 GHz Turbo Boost ile 4,00 GHz olmakta.

Anakart = Lenovo Legion 1151 pin DDR4 RAM slotlu ve M.2 destekli board.

Ekran kartı = ASUS ROG serisi RX 580 8 GB 256 bit DDR5 fabrika cıkışlı Gaming OC versiyonu.

M.2 SSD = aidata marka 512 GB 2000 MB yazma 1500 okuma hızlı hafıza modülü.

RAM = aidata marka 16 GB 3200 MHz tek slot (3 RAM slotu boş istersen yükseltebilirsiniz)

Kasa = melody marka zoko serisi önde 3 arkada 1 RGB işiklı oyuncu kasası.

Power = 600 watt 80 Plus tech serisi yeni nesil PSU.

Yanında extra olarak klavye mahos ve kulaklı dahildir.

Ürünlerin = kasa ekran kartı SSD RAM gibi cıhazların kutusu mevcuttur.

10000 TL cikarttim monitorlu filan bir sistem onerseniz yardimci olsaniz bana.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı