O kadar çıkmış mı fiyatı koronodan herhalde. Sıfırları 150 bin civarıydı şaşırdım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum benim için hız ikinci planda ben aile babasıyım, önceliğim sağlamlık ve güvenlik.Turbolu Wolkswagen cc 160 lık ile kafa kafaya gider tam gaz ikiside bikaç kere yarıştım. Mercedes c180 leri geçirmessin ara hızlanmalarda. Az yakıyor benzinli bide hele dizel araba boşuna. Annemde de aynı siyah 1.2 120 hp edc hb Clio 4 vardı. Sattık onu bikaç ay önce 60 bin küsürdeydi km. Tam hatırlamıyorum 80-90 bin civarına sattık. Dizel ve lpg li araba alınmaz Türkiyede. Lpg atmosferiğe gider zaten.
29 yaşındayım, evliyim. Yukarıdaki mesajda belirttiğim gibi önceliğim genişlik ve güvenlik.Yaş alalım ona göre araba önerelim. Genç arabası var evli adam arabası var.
1.6 Opel Insignia Benzin/LPG 2009 temizi en fazla 90.000 TL bareminde. 2012 modeli 1 2 gün elime geçmişti çok güzel bir deneyim vermiştir. Virajlara girerken yolu tutma hissiyatı veriyor. Bir bakabilirsin. Ama doğu arabasından uzak dur. Masrafı çok ağır olur. Eğer Opel'e binmem diyorsan Ford Focus'a da bakabilirsin 2013 2014.Dostum benim için hız ikinci planda ben aile babasıyım, önceliğim sağlamlık ve güvenlik.
P6
29 yaşındayım, evliyim. Yukarıdaki mesajda belirttiğim gibi önceliğim genişlik ve güvenlik.
Doğu arabası derken tam anlayamadım da dostum açıklar mısın? Ayrıca opelin servis fiyatları ile ilgili bir bilgin var mı, ilerilerde üzer mi?1.6 Opel Insignia Benzin/LPG 2009 temizi en fazla 90.000 TL bareminde. 2012 modeli 1 2 gün elime geçmişti çok güzel bir deneyim vermiştir. Virajlara girerken yolu tutma hissiyatı veriyor. Bir bakabilirsin. Ama doğu arabasından uzak dur. Masrafı çok ağır olur. Eğer Opel'e binmem diyorsan Ford Focus'a da bakabilirsin 2013 2014.
Doğu arabası Mitsubishi Toyota demek istedim. Opel'de şanzıman sorunları 2500 den başlar 20.000 kadar çıkar. Toyota'dan daha ucuzdur fahiş fiyatlar çekmez. Arkadaşım Mercedes-Benz'de çalıştı Toyota'dan daha az fiyat çekiyorlar.Doğu arabası derken tam anlayamadım da dostum açıklar mısın? Ayrıca opelin servis fiyatları ile ilgili bir bilgin var mı, ilerilerde üzer mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.