8500TL her şey dahil sistem

Hazır ve kendim bir sistem yaptım bakabilirsiniz.

Kendi yaptığım:

Toplu:

Ekipmanlar:
Veya

1- Eğer kulaklık alıcaksanız Corsair HS50, almıyacaksanız Artic Freezer 34 Esports DUO ama yok ben bütçeye zorlamak istemiyorum derseniz almayabilirsiniz.

2- Sharkoon Puresteel modeli 3 fan hediye fan olduğu için koydum ama güçsüz olabilirler en yakın zamanda güçlü fan alınırsa çok iyi olur.

Son düzenleme:

Tavsiye için teşekkür ederim. Oyuncu kulaklığım halihazırda bulunuyor . Ben şey düşünüyorum şimdilik kulaklık yerine monitörü yükseltmeyi çünkü bence çirkin bir monitor . O sistemi alsam yanına aklımdaki 1500TL olan monitörü alsam etti 8277 kalan parayla da ekipmanlarla 8800'lere kadar bütçe ile alsam makul bence .

Sizin yorumunuzu heyecanla bekliyordum . İlk olarak teşekkürler öneri için. Galax 2060 Super yerine Gigabyte markalı 2060 Super daha iyi olmaz mı? (Birşey bildiğimden değil sadece soru .) kalan olarak monitör dışında güzel aslında .

O anakarta çok memnun bakmıyorum ama o sistemin cidden fiyatları çok dalgalı bence. Onun dışında beğendiğim bir sistem.

Galax da Gigabyte da iyi markalar. Yalnız Gigabyte'ın Windforce modeli soğutma konusunda diğer modellere göre bir tık geride kalabiliyor.
Kullanıcı deneyimlerini gözlemlemek lazım, çok inceleme videosuna rast gelmedim. Hepsi 3 fanlı modeli.
Yapılan yorumlara bakılırsa kart stok halde 80 derece üzerinde çalışıyor, o yüzden pek tavsiye etmiyorum.

Sence bu fiyatlar yaza yaklaşırken fazlaca yükselir mi?

Bence kasayı pure steel ile değiştirmeye gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…