8500TL PC toplama

Bütçe
8500
Yarın Monster Tulpar T7 alacağım ailem biriktirdiğim paraya biraz ekledi hepinize teşekkür ederim.

Yarın Monster Tulpar T7 alacağım ailem biriktirdiğim paraya biraz ekledi hepinize teşekkür ederim.
Hocam onla oyun oynarken çok sıkıntı çekersiniz. Çok ısınıyor ve hemen bozuluyor. İnternetten mi alacaksınız?

Hocam onla oyun oynarken çok sıkıntı çekersiniz. Çok ısınıyor ve hemen bozuluyor. İnternetten mi alacaksınız?

Hayır mağazadan alacağım çok uzun süre oyun oynayan birisi değilim ısınma sorunu olmaz ve benim dediğim model v20.2

Hocam Monster almayın. Parayı bana verin. Daha hayırlı olur.

Hocam internetten alışverişe nasıl güvenmiyorlar anlamadım. Sanki daha yeni 2000'lere geçtik. Yıl 2021 hocam. İnternet çağı.

İnternetten alışverişe bende güvenmiyorum bir bilgisayar mühendisi olarak. Kulaklıktan tut ekran kartina kadar ne alacaksam gider 50-100 fazla verir ama Vatan yada media markt'dan alırım. Zira TR'nin kargo firmaları rezalet olduğu için teknoloji ürünü kargoya emanet etmek akıl karı değil.

Dediğiniz gibi hiçbir sıkıntı çekmedim aşırı.
Memnunum GTA 5 Ultra'da 80 120 arası alıyorum ve ne CPU ne de GPU'nun 80 dereceyi geçtiğini görmedim eksileri var mesela plastik olması ekran kısmının sallanması ve şarjının oyunlarda max 1 saat gitmesi ama memnunum sonuçta bu paraya i7 10750h ve 2060'lı bir laptop yok.

Dostum, keyfini çıkarın ve dizüstü bilgisayarın tadını çıkarırken parayı düşünmeyin.

Hocam bir kaç ay sonra sıkıntılar yaşarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…