8500TL Vatan Bilgisayar'dan Hazır Sistem Tavsiyesi

tlgozarslan

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar epeydir araştırıyorum ama donanımdan fazla anlamıyorum. Bu ürünü almakta karar kıldım ama siz sevgili Technopat kullanıcılarına da bir danışayım istedim. Başka sitelerle sistemleri, bileşenleri karşılaştırdığımda bu hazır sistem fiyat olarak uygun görünüyor. Bu işlemcinin ve bu ekran kartının uyumu ve yeterliliğini anlamak için YouTube'dan ikisinin test edildiği videoları izledim. Ancak güç kaynağı, kasa ve anakarttan pek anlamıyorum. Amacım ileride ekran kartını vs. değiştirebileceğim bir sistem almak. Ürünün fiyatı 8500 TL civarında. Bu sistemde görebildiğiniz bir darboğaz var mı? Veya fiyat uygunluğu açısından ne düşünüyorsunuz?

Not: Oyunları 1920*1080 çözünürlükte oynayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Vatan Bilgisayardan almak zorunda mısınız ? Ayrıca bütçeniz ne kadar ?
Hazır sistem için bunu önerebilirim.
8500 ₺ ' ye 2K sistem toplanabilir kendinizi 1080'de sınırlandırmayın.Bunun gibi bir sistem 2K Çözünürlükte gayet performanslı oynatır.

Yapabilirim. Ancak o şekilde daha pahalıya gelmiyor mu?

İşlemcim güçlü olsun isterim. Yeri gelince grafikleri kısar oynarım dert değil çünkü. Bir de ekran kartı olarak 2070 veya 2070s düşünüyorum. AMD nedense pek tavsiye etmiyorlar. Anladığımdan değil.

Bu, seçtiğimiz parçalara bağlı olarak değişebilir.@Sylveon'dan size öneride bulunmasını isteyeceğim. Montaj yapmaktan çekinirseniz bağlantısını paylaştığım siteler oldukça güvenli, alışveriş yapailirsiniz.

İşlemcim güçlü olsun isterim. Yeri gelince grafikleri kısar oynarım dert değil çünkü. Bir de ekran kartı olarak 2070 veya 2070s düşünüyorum. AMD nedense pek tavsiye etmiyorlar. Anladığımdan değil.
Anladım, isteğinizi yerine getirecek bir sistem toplanır elbet.

8500 ₺ ' ye 2K sistem toplanabilir kendinizi 1080'de sınırlandırmayın.Bunun gibi bir sistem 2K Çözünürlükte gayet performanslı oynatır.

1080p'de kararlıyım. Çözünürlüğün artması benim için yalnızca ekran kartına yük binmesi ve FPS düşüşü anlamına geliyor. Zaten 24 inch 144hz monitör alacağım. Amacım yüksek FPS.

1080P'de kararlıyım. Çözünürlüğün artması benim için yalnızca ekran kartına yük binmesi ve FPS düşüşü anlamına geliyor. Zaten 24 inch monitör alacağım.

Bu sistemde yer alan Ekran Kartı 2K çözünürlükte dahi yüksek FPS vereceğinden emin olabilirsiniz. RX 5700XT'nin rakibi 2070S, bana kalırsa 5700XT tercih edin ama tabii siz bilirsiniz yine.Eğer 1080P istiyorsanız 1660 'da yeterli olacaktır.

Bu sistemde yer alan Ekran Kartı 2K çözünürlükte dahi yüksek FPS vereceğinden emin olabilirsiniz. RX 5700XT'nin rakibi 2070S, bana kalırsa 5700XT tercih edin ama tabii siz bilirsiniz yine.Eğer 1080P istiyorsanız 1660 'da yeterli olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

COD - Warzone oynamayı planlıyorum. Min 144 FPS almazsam hasta olurum. 1080p yeterli benim için.

1080p için daha güçlü mü işlemci gerekir yoksa?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CoD - Warzone oynamayı planlıyorum. Min 144 FPS almazsam hasta olurum. 1080P yeterli benim için.

1080P için daha güçlü mü işlemci gerekir yoksa?

Sapphire Radeon RX 5700XT Nitro+ ya da MSI 5700XT Gaming X size 1080P çözünürlükte istediğiniz değerde FPS oranını sağlar. Bundan emin olmak için bu tür videoları izleyebilirsiniz. Eğer ki ben RTX kullanmak istiyorum diyorsanız yine 1660 Ti, 2060 veya 2060S tercih edebilirsiniz ama 5700XT'de alacağınız kadar yüksek FPS alamazsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı