8500TL Vatan Bilgisayar'dan Hazır Sistem Tavsiyesi

Almak üzereyim dostlar, evet. Niyetimi bozdum. Vatan'ın açılmasını beklemeyeceğim galiba. Lütfen donanım hakkında bir bilginiz varsa göz atın. Benim gözden kaçırdığım bir sorun ya da aklıma gelmeyen bir sıkıntı yaşar mıyım?

Kullanma şeklim: Grafiklerin önemi yok. Düşükte çalışabilir. 1080p olacak monitör. En az 144 fps almak istiyorum Warzone'da. Ya da diğer rekabetçi oyunlarda.

Anakart, güç kaynağı, kasa soğutma bilgim yok. Az biraz darboğaz. En son dönemde de ramleri araştırdım. 3200 ram ve cl 16'nın iyi bir değer olduğunu öğrendim.

PSU ileriye dönük mü bu sistemde? Anakart? Ya da başka son bir şey gözünüze çarpan...

Aşağıya linkini bıraktım.

Sistemi aldım gelince buraya tecrübelerimi yazacağım. Belki bir nemalanan olur.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı