Merhaba arkadaşlar tıkırtı sesi gelen Corsair CV550 güç kaynağımı degistirmek istiyorum. İlerleyen dönemde de diger bilesenleri değiştireceğim. Araştırmalarım sonucunda birkaç model arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Naztech Nzxt Pa-8g1bb-eu C850 Gold Semi-modular Atx Psu ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Power Supply (PSU) ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
FSP HYDRO GT PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 850W 80PLUS GOLD SEMI MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Burada idefixte NZXT C850 saticisi olan dey elektronik firmasını tanımadığım icin biraz çekiniyorum. Kurumsal satıcı tercih etmeye çalışıyorum ancak 8 taksit çok cazip benim için.
FSP GT Pro 850 modeli ise tam modüler değil ama anladığım kadarıyla iyi bir PSU.
@mrtchtshn kişisel olarak çok arada kaldığım bir model. Eldeki bilgiler üzerinden bakınca, üzeceğini düşünmüyorum ama iç yapısını merak ediyorum. Fakat henüz herhangi bir yerde bulamadım.
@mrtchtshn kişisel olarak çok arada kaldığım bir model. Eldeki bilgiler üzerinden bakınca, üzeceğini düşünmüyorum ama iç yapısını merak ediyorum. Fakat henüz herhangi bir yerde bulamadım.
hocam tekrar rahatsız ediyorum ama 750w bir psu da işimi görecektir onu öğrendim. Halihazırda R5 5600 işlemci kullanıyorum RTX 2060 ekran kartım var. Aralık gibi RTX 4070 GPU almayı düşünüyorum.
Intel’in en yeni ATX 3.1 tasarım yönergeleriyle uyumludur ve en yeni grafik kartları için özel bir 12V-2×6 konnektöre sahiptir.
www.gaming.gen.tr
Attığınız 850w modelin 750w olanı bu. Bu PSU da aynı şekilde iyi midir ? Bir de şu an ki sistemim ile çalışır değil mi ? Yeni nesil bir PSU olduğundan uyumsuzluk falan olmaz umarım.
VE olan ile düz Core Reactor II aynı değil. VE biraz daha kırpılmış hâli. Core Reactor II VE yerine, Cratos 850W çok daha iyi olur. Ya da Bitfenix BFG 750W bakabilirsiniz.
En ucuz BitFenix BFG Gold BP-BGA750UMAG-9R 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix BFG Gold BP-BGA750UMAG-9R 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.558,72 TL'den başlayan fırsatları yakala!