850W Gold PSU önerisi

mrtchtshn

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
SHU
Merhaba arkadaşlar tıkırtı sesi gelen Corsair CV550 güç kaynağımı degistirmek istiyorum. İlerleyen dönemde de diger bilesenleri değiştireceğim. Araştırmalarım sonucunda birkaç model arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Burada idefixte NZXT C850 saticisi olan dey elektronik firmasını tanımadığım icin biraz çekiniyorum. Kurumsal satıcı tercih etmeye çalışıyorum ancak 8 taksit çok cazip benim için.

FSP GT Pro 850 modeli ise tam modüler değil ama anladığım kadarıyla iyi bir PSU.

Son düzenleme:
Üstteki Cratos 850W ya da ilk mesajınizdaki üçlü arasında, C850.

Bir de 12VHPWR soketi de olsun derseniz;

Benim paylaştıklarımda 12VHPWR Soketi yok mu hocam ? Biraz yabancıyım bu konuya.

@mrtchtshn kişisel olarak çok arada kaldığım bir model. Eldeki bilgiler üzerinden bakınca, üzeceğini düşünmüyorum ama iç yapısını merak ediyorum. Fakat henüz herhangi bir yerde bulamadım.
Anladım hocam ilginiz için teşekkürler.

@mrtchtshn kişisel olarak çok arada kaldığım bir model. Eldeki bilgiler üzerinden bakınca, üzeceğini düşünmüyorum ama iç yapısını merak ediyorum. Fakat henüz herhangi bir yerde bulamadım.
hocam tekrar rahatsız ediyorum ama 750w bir psu da işimi görecektir onu öğrendim. Halihazırda R5 5600 işlemci kullanıyorum RTX 2060 ekran kartım var. Aralık gibi RTX 4070 GPU almayı düşünüyorum.

Attığınız 850w modelin 750w olanı bu. Bu PSU da aynı şekilde iyi midir ? Bir de şu an ki sistemim ile çalışır değil mi ? Yeni nesil bir PSU olduğundan uyumsuzluk falan olmaz umarım.

Son düzenleme:
Attığınız 850w modelin 750w olanı bu.

VE olan ile düz Core Reactor II aynı değil. VE biraz daha kırpılmış hâli. Core Reactor II VE yerine, Cratos 850W çok daha iyi olur. Ya da Bitfenix BFG 750W bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı