Cooler Master'ın MWE.
MWE white serisi ciddi çöp.
Ama MWE Gold serisi iyi.
Cooler Master'ın MWE.
Öneriniz için teşekkürler. Xpg de düşünmüyor değildim eğer varsa incelemelere bakarak bi onu da gözden geçireyim.XPG Core Reactor 750W öneririm.
Focus Plus da tercih edilebilir, ancak arada 300 liraya yakın fark var, değeceğini düşünmüyorum.
Anladım hocam teşekkür ederim ilginiz için ona göre hareket edeyim o zamanHocam o sisteme 600W bir PSU bile yeter ancak bütçen yetiyorken daha kaliteli ve daha yüksek W olanı önerdim.
Anladım hocam teşekkürler. Bir kaç kötü yorum okuduktan sonra gerçekten tereddütte kalmıştım o seri ile ilgiliMWE white serisi ciddi çöp.
Ama MWE Gold serisi iyi.
Teşekkürler hocam ilgi ile okuyacağım ikisini deXPG Core Reactor 750W alınır mı?
XPG Core Reactor 750W: 80+ Gold. 10 yıl garanti. Modüler. Korumalar: Aşırı gerilim koruması. Düşük gerilim koruması. Aşırı güç koruması. Aşırı sıcaklık koruması. Aşırı akım koruması. Kısa devre koruması. 12V: 12V kanalından gücünün tamamını (750W) verebiliyor, gayet iyi. Kapasitör...www.technopat.net
Thermaltake Toughpower GF1 vs XPG Core Reactor 650W
İkisinin de güç girişleri benim için yeteli, Ryzen 5 5600X ve RTX 3060 Ti ile kullanmayı düşünüyorum: https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-adata-xpg-core-reactor-650g-bkceu-650w-fiyati,618854345.html...www.technopat.net
XPG Core Reactor 850 W Review | TechPowerUpÖneriniz için teşekkürler. XPG de düşünmüyor değildim, eğer varsa incelemelere bakarak bi' onu da gözden geçireyim.
Neden illa 850W olsun istiyorsun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.