Selam,
1 yıl içerisinde AM4'ten AM5'e geçmeyi planlıyorum. Geçtiğimiz sene içerisinde aşağıdaki bileşenleri yükselttim (güncelleri mevcut sistem özellikleri kısmında). PSU'ya hiç dokunmadım ve güvenilir/kaliteli bir marka/model olduğunu da düşünmüyorum. Hem biraz ileriye dönük hem de 7800x3D ve 7900XTX gibi bileşen güncellemelerini kaldırabilecek bir PSU arıyorum. En kötü ihtimalle 5800x3D ve 6800XT (muadili veya 1-2model üstü) güncellemeleri yapacağım. 5800x3D alırsam AM4'te bir süre daha kalacağım ve AM4 => AM5 geçişi için değiştirmem gereken malzemelerin maliyetlerinden kurtulacağım. Bu konuda da fikirleriniz var ise paylaşabilirsiniz.
cultists.network
Mevcut sistem:
@RPM PSU konusunda ilgili olduğunuzu gördüm, yardımcı olabilir misiniz?
1 yıl içerisinde AM4'ten AM5'e geçmeyi planlıyorum. Geçtiğimiz sene içerisinde aşağıdaki bileşenleri yükselttim (güncelleri mevcut sistem özellikleri kısmında). PSU'ya hiç dokunmadım ve güvenilir/kaliteli bir marka/model olduğunu da düşünmüyorum. Hem biraz ileriye dönük hem de 7800x3D ve 7900XTX gibi bileşen güncellemelerini kaldırabilecek bir PSU arıyorum. En kötü ihtimalle 5800x3D ve 6800XT (muadili veya 1-2model üstü) güncellemeleri yapacağım. 5800x3D alırsam AM4'te bir süre daha kalacağım ve AM4 => AM5 geçişi için değiştirmem gereken malzemelerin maliyetlerinden kurtulacağım. Bu konuda da fikirleriniz var ise paylaşabilirsiniz.
- İşlemci 2600X.
- RX 590.
- Adata Single Gammix.

PSU Tier List rev. 17.0g - Cultists Network
PSU Tier List will help you to choose the best PSU out of hundreds of models on the market. From budget to the highest end Power Supplies.

Mevcut sistem:
- ASRock B450M Pro4 anakart.
- AMD Ryzen 5 5600X CPU.
- Gigabyte RX 6650 XT Gaming OC GPU.
- Kingston Fury Beast RGB KF436C17BBAK2/16 16 GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL17 RAM.
- XPG Invader (Black) kasa.
- High Power 600W simplicity 80+ PSU.
@RPM PSU konusunda ilgili olduğunuzu gördüm, yardımcı olabilir misiniz?
Son düzenleme: