860 EVO sistem stress testi

Hocam fabrika ayarları ise bu veriler gerçekten mükemmel, gönül rahatlığıyla kullanın. Kışın buzdolabı niyetine de kullanılabilir.

Hocam işlemciniz nedir? Sanki düşük güç modunda çalışıyor gibi geldi bana.

Bu ayar nereden yapılıyor bilmiyorum. Test başlattığımda kullanım %100'lere çıkmıştı.

Hocam fabrika ayarları ise bu veriler gerçekten mükemmel, gönül rahatlığıyla kullanın. Kışın buzdolabı niyetine de kullanılabilir.

Teşekkürler. Sistemim B450 Tomahawk Max / Ryzen5 3600X / ASUS ROG STRIX 2070 8G / MB511 KASA / Corsair Vengeance 3200 MHz CL16 (8x2) RAM / Samsung 860 Evo 500GB SATA SSD
Değerleri yorumlamayı bilmediğim için birde sistemi kendim topladım ilk kez yaptığım için yanlış bağlantı veya arızalı parça tespiti için sormuştum. Tüm yorumlar için teşekkürler.

Benim bildiğim bu işlemci 1.3 volta yakın değerlerde çalışıyor.
Sanırım bahsettiğiniz şeyleri anladım.
Dragon Center uygulamasında hazır ayarlar vardı Extreme / Balanced / Silent işlemci fanı durduk yere hızlanıp yavaşlıyordu ben buradan Silent olanı seçmişim ses azalmıştı.
Silent:
sessiz.PNG

Balanced:
dengeli.PNG

Balanced modda CPU Core voltage 1,2500 ile 1,4000 arasında gidip geliyor işlem yapmadığım zaman CPU sıcaklığı 45-55 arası gidip geliyor ama fan yer yer hızlanıp yavaşlıyor.

Bu hazır ayarları oyuna girerken balanced yapsam normal indirme işlemi ve internette gezerken silent yapsam bir sorun olur mu? Yani bu ayarları gün içinde 3 4 kez değiştirmemin bir sakıncası var mı ?

Son düzenleme:
Sanırım bahsettiğiniz şeyleri anladım.
Dragon Center uygulamasında hazır ayarlar vardı Extreme / Balanced / Silent işlemci fanı durduk yere hızlanıp yavaşlıyordu ben buradan Silent olanı seçmişim ses azalmıştı.
Silent:
Eki Görüntüle 618653
Balanced:
Eki Görüntüle 618654
Balanced modda CPU Core voltage 1,2500 ile 1,4000 arasında gidip geliyor işlem yapmadığım zaman CPU sıcaklığı 45-55 arası gidip geliyor ama fan yer yer hızlanıp yavaşlıyor.

Bu hazır ayarları oyuna girerken balanced yapsam normal indirme işlemi ve internette gezerken silent yapsam bir sorun olur mu? Yani bu ayarları gün içinde 3 4 kez değiştirmemin bir sakıncası var mı ?
Web'de takılırken Silent'ı, oyun oynarken Balanced'ı açabilirsiniz. Hiç bir sorun olmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı