Kısaca evet, uyumlu.Uyumlu yani, değil mi?
Evet; HDD kaynaklı sistemin yavaş açılması, programların geç tepki vermesi gibi sorunların önüne geçiyor. Tabii; hız sadece SSD'ye değil, aynı zamanda donanımlarınıza da bağlı.SSD sanırsam bilgisayarı falan hızlandırıyor.
PSU'dan gelen SATA güç kablosunu (geniş uçlu olan) SSD'nin SATA güç girişine, anakartın kutusundan çıkan SATA veri kablosunun (dar uçlu olan) bir ucunu SSD'ye, diğer ucunu anakarta takacaksınız.Nasıl takılır, bilmiyorum. Videosu falan var mı?
Valla dedikleriniz yabancı geldi ama ben şey için alıyorum hard disk bad sector olmuş arkadaşım söyledi bende gerekli dosyaların hepsini usb attım ve komple sıfırlayıp c ve d diskini birleştireceğim bilgisayar içinden ve ardından ssd'yi satın alacaktım ve ona windows kuracaktım yani şimdi ssd sanırsam bilgisiyarı felan hızlandırıyor uyumlu yani değil mi birde nasıl takılır bilmiyorum videosu felan var mı?Uyumlu. SATA 2 girişine taksanız bile gecikme değerleri düşük olacağından ve IOPS değerleri ciddi derecede etkilenmeyeceğinden hız konusunda pek sorun yaşamazsınız.
Ayrıca buradan daha ucuza alabilirsiniz:
Samsung 860 EVO 2.5" SATA3 Solid State Disk, 250GB : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Samsung 860 EVO 2.5" SATA3 Solid State Disk, 250GB : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Kısaca evet, uyumlu.Uyumlu yani, değil mi?
Evet; HDD kaynaklı sistemin yavaş açılması, programların geç tepki vermesi gibi sorunların önüne geçiyor. Tabii; hız sadece SSD'ye değil, aynı zamanda donanımlarınıza da bağlı.SSD sanırsam bilgisayarı falan hızlandırıyor.
PSU'dan gelen SATA güç kablosunu (geniş uçlu olan) SSD'nin SATA güç girişine, anakartın kutusundan çıkan SATA veri kablosunun (dar uçlu olan) bir ucunu SSD'ye, diğer ucunu anakarta takacaksınız.Nasıl takılır, bilmiyorum. Videosu falan var mı?
Kısaca evet, uyumlu.
Evet; HDD kaynaklı sistemin yavaş açılması, programların geç tepki vermesi gibi sorunların önüne geçiyor. Tabii; hız sadece SSD'ye değil, aynı zamanda donanımlarınıza da bağlı.
PSU'dan gelen SATA güç kablosunu (geniş uçlu olan) SSD'nin SATA güç girişine, anakartın kutusundan çıkan SATA veri kablosunun (dar uçlu olan) bir ucunu SSD'ye, diğer ucunu anakarta takacaksınız.
Video zaman ayarlı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.