Çözüldü 860 EVO SSD P8H61-M LE anakart ile uyumlu mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Contento

Kilopat
Yer
İstanbul
Arkadaşlar alacağım SSD linki budur " ssd " ve benim anakartımın markası " ASUSTeK Computer INC. P8H61-M LE " yardımcı olursanız sevinirim bu konulara hakim değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uyumlu yani, değil mi?
Kısaca evet, uyumlu.

SSD sanırsam bilgisayarı falan hızlandırıyor.
Evet; HDD kaynaklı sistemin yavaş açılması, programların geç tepki vermesi gibi sorunların önüne geçiyor. Tabii; hız sadece SSD'ye değil, aynı zamanda donanımlarınıza da bağlı.

Nasıl takılır, bilmiyorum. Videosu falan var mı?
PSU'dan gelen SATA güç kablosunu (geniş uçlu olan) SSD'nin SATA güç girişine, anakartın kutusundan çıkan SATA veri kablosunun (dar uçlu olan) bir ucunu SSD'ye, diğer ucunu anakarta takacaksınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video zaman ayarlı.
Uyumlu. SATA 2 girişine taksanız bile gecikme değerleri düşük olacağından ve IOPS değerleri ciddi derecede etkilenmeyeceğinden hız konusunda pek sorun yaşamazsınız.

Ayrıca buradan daha ucuza alabilirsiniz:

Uyumlu. SATA 2 girişine taksanız bile gecikme değerleri düşük olacağından ve IOPS değerleri ciddi derecede etkilenmeyeceğinden hız konusunda pek sorun yaşamazsınız.

Ayrıca buradan daha ucuza alabilirsiniz:
Valla dedikleriniz yabancı geldi ama ben şey için alıyorum hard disk bad sector olmuş arkadaşım söyledi bende gerekli dosyaların hepsini usb attım ve komple sıfırlayıp c ve d diskini birleştireceğim bilgisayar içinden ve ardından ssd'yi satın alacaktım ve ona windows kuracaktım yani şimdi ssd sanırsam bilgisiyarı felan hızlandırıyor uyumlu yani değil mi birde nasıl takılır bilmiyorum videosu felan var mı?

Uyumlu yani, değil mi?
Kısaca evet, uyumlu.

SSD sanırsam bilgisayarı falan hızlandırıyor.
Evet; HDD kaynaklı sistemin yavaş açılması, programların geç tepki vermesi gibi sorunların önüne geçiyor. Tabii; hız sadece SSD'ye değil, aynı zamanda donanımlarınıza da bağlı.

Nasıl takılır, bilmiyorum. Videosu falan var mı?
PSU'dan gelen SATA güç kablosunu (geniş uçlu olan) SSD'nin SATA güç girişine, anakartın kutusundan çıkan SATA veri kablosunun (dar uçlu olan) bir ucunu SSD'ye, diğer ucunu anakarta takacaksınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Video zaman ayarlı.

Çözüm
Kısaca evet, uyumlu.

Video zaman ayarlı.

Teşekkürler. #konukilit

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı