8600 GT Sistemimde Upgrade Yapabilir miyim?

Videoyu izledim. Şu varki AMD yeni nesil işlemcileri APU olarak çıkartıyor ve bayada işini iyi yapıyor. O yüzden ekran kartı almıyacağım. İlerleyen zamanlarda ek olarak alır APU ile birlikte kullanırım. Ayrıca çokta enerji tasarruflu APU işlemciler.

bende de q8400 biostar G41d3c ve HD 7770 4gb li bir sistem var.
ekran kartı ve işlemciiyi yeni aldım. Benimde kuşkularım var ama deneme fırsatı bulamadım henüz.

Hem sistem yenileyip hem ekran kartı almak istiyorsanız buradaki sistemi de düşünebilirsiniz. Ama alacağınız ekran kartı 750Ti ekran kartı ayarında olur. 1200 TL'ye daha iyi bir ekran kartı almak için işlemciye ekstra 200TL vermek yerine işlemcinize uygun DDR3 ve PCI Express (2.0 veya 3.0) destekli bir anakart da alabilirsiniz. DirectX 12 ile beraber işlemci yükünün de azalacağı kriterini unutmamak lazım.
Uygun Fiyatlı Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi Bölüm 1 - Technopat

Çünkü anakart DDR2 ve sata 2. Günceller DDR3 ve sata 3 destekliyor.
Bu arada SSD almayacaksanız, anakartın Sata 3 destekli olması çok önemli değil.

Son düzenleme:
Kingston 4 GB 1600 MHZ RAM
Thermaltake Versa 2 500W kasa
Seagate 3.5'' 1 TB Barracuda sata 3.0 64 MB Cache 7200 RPM harddisk
AMD A8 7600 soket FM2+ R7 işlemci
Sapphire R7 250 GDDR3 2 GB 128 Bit ekran kartı
MSI A55-E33 FM2+ AMD A55 DDR3 2133 anakart

Çok uygun bütçeme göre sistem. R7 250 ekran kartı ile AMD A8 7600 işlemci arasında dual graphics yapabilir miyim? Anakart uygun ama bu APU işlemci R7 240 ekran kartı ile uyumlu diyorlar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı