8600K GTX 1080 165Hz 2K sistemde G-Sync ve V-Sync ayarları nasıl olmalı?

uAslan

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar işlemci i5 8600K, ekran kartı MSI GTX 1080 Gaming X, monitör G-Sync destekli 2K 165 Hz (Dell S2417dg). İimdi bu sistemle G-Sync ve V-Sync ayarlarını nasıl kullansam daha iyi bir performans alırım sizce? Hangisi kapalı ya da açık olmalı yani? Yardımlarınızı bekliyorum.

İnce ayar mı soruyor acaba? Bir de G-Sync açılan bir şey mi yoksa destekliyorsa kendisi mi açıyor? V-Sync açmıyorum ben de bu arada hep kapalı :)
Bunun ince bir ayarı yok ki. G-Sync'i sadece NVIDIA denetim masasından açman yeterli.
İnce ayar değil genel olarak hangi şekilde kullansam daha iyi olur diye sordum. G-sync kapatılabiliyor diye biliyorum nvidia denetim masasından.
144 fps altına düşmüyorsan kapalı kapatılabilir. Ama 144 altına düşünce yırtılma olduğu zaman çok işe yarıyor G-Sync, FreeSync gibi teknolojiler..

Bunun ince bir ayarı yok ki. G-Sync'i sadece NVIDIA denetim masasından açman yeterli.

144 fps altına düşmüyorsan kapalı kapatılabilir. Ama 144 altına düşünce yırtılma olduğu zaman çok işe yarıyor G-Sync, FreeSync gibi teknolojiler..
Tamamdır teşekkür ederim cevaplar için. Ozaman ben G-sync açık V-sync kapalı şekilde kullanayım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı