860K'dan İ3 4170'e geçilir mi ?

• Konuyu başlatan Tayfun ERTÜRK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.441
Abi sen yüke sokamadım diye dert mi yanıyon anlamadım ki yani. Her oyunda darboğaz olcak diye bir kaide yok yani oyundan oyuna her zaman değişkenlik gösterir bu gayet normal. Birde illa işlemciyi, ekran kartını yüke sokucam zorlaya zorlaya oynicam diye bişi yok test olarak denersen anlarımda. Birak aletler kendi halinde çalışsın. İşlemcini tam güçte kullanıp bir darboğaz olmuyorsa ne mutlu sana.

Abi sen yüke sokamadım diye dert mi yanıyon anlamadım ki yani. Her oyunda darboğaz olcak diye bir kaide yok yani oyundan oyuna her zaman değişkenlik gösterir bu gayet normal. Birde illa işlemciyi, ekran kartını yüke sokucam zorlaya zorlaya oynicam diye bişi yok test olarak denersen anlarımda. Birak aletler kendi halinde çalışsın. İşlemcini tam güçte kullanıp bir darboğaz olmuyorsa ne mutlu sana.
Yalnız, yüke girmeyince dar boğaz oluyor kardeşim :)

İşlemci %99, ekran kartı %70,80 gibi değerlerde ise bir miktar darboğaz var ya da işlemciye bir uygulama yük mü bindiriyor acaba.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı