8646 sistem hatası

poyrzmc

Decapat
Yer
Esenyurt
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3 14100F İşlemci | MSI PRO H610M-E Anakart | AMD RADEON RX6700 XT 12 GB Ekran Kartı | LEXAR THOR 2X8 DDR4 3200MHZ Ram | CRUCİAL 500 GB P3 SSD | APACER PANTHER 240 GB SSD | EVEREST X-RACER PEAK 600W PSU | EVEREST X-RACER PEAK Kasa

Rane Twelve MK2 | Reloop Elite Mixer | JBL 305P MK2
Meslek
Turntablist/DJ
Merhaba. Bugün bilgisayarımı açıp hesabıma girmek isterken "bu oturum açma seçeneği başarısız. Oturum açma girişimleri veya tekrarlanan kapanmalar nedeniyle devre dışı bırakıldı. Farklı bir oturum açma seçeneği kullanın" hatası ile karşılaştım. Bu hatanın çözümünü incelerken en mantıklısı şifreki kökten kaldırmaktı. CMD'den (net user "isim" *) kodunu yapmak istedim ve entere tıkladığımda 8646 hata kodu ile karşılaştım. Nasıl çözerim?

Ekran görüntüsü 2023-06-15 205149.png

Yeni nesil sistemlerde Windows PIN'i fTPM ile işlemcide tutuluyor. Belki onunla ilgisi olabilir, BIOS ayarlarınızdan fTPM kapatınız ve o şekilde deneyiniz.

Ayrıca oturum açma seçeneklerinizden e-posta parolanız ile açmayı denediniz mi? Microsoft hesabınızın kurulu olması gerekir tabi.

Yeni nesil sistemlerde Windows PIN'i fTPM ile işlemcide tutuluyor. Belki onunla ilgisi olabilir, BIOS ayarlarınızdan fTPM kapatınız ve o şekilde deneyiniz.

Ayrıca oturum açma seçeneklerinizden e-posta parolanız ile açmayı denediniz mi? Microsoft hesabınızın kurulu olması gerekir tabii.

fTPM kapattım bir şey değişmedi normalde Microsoft'umda yeni epostam açık ama eski epostamı söyledi ve kodu ona gönderdi o yüzden şifre sıfırlama yerinden yapamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı