B BrokenHeartS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 1.731 Çözümler 9 6 Ekim 2022 #11 brkyozell dedi: Teşekkürler, peki SATA 3 HDD kullanıyorum, bu porta bu SSD'ler takılır değil mi? Genişletmek için tıkla... Sata 3 olması sizin için avantaj tam performans vericektir sisteminiz.
brkyozell dedi: Teşekkürler, peki SATA 3 HDD kullanıyorum, bu porta bu SSD'ler takılır değil mi? Genişletmek için tıkla... Sata 3 olması sizin için avantaj tam performans vericektir sisteminiz.
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 7 Ekim 2022 #12 Tekrardan merhabalar, QVO serisinde SLC Cache diye bir şey var 42 GB üstü dosya işlemlerinde yazma hızı 80 MB/s'ye düşüyor. EVO'da bu yok değil mi? @Amanita brkyozell dedi: Tekrardan merhabalar, QVO serisinde SLC Cache diye bir şey var 42 GB üstü dosya işlemlerinde yazma hızı 80 MB/s'ye düşüyor. EVO'da bu yok değil mi? @Amanita Genişletmek için tıkla... Tekrar baktım, gerek kalmadı. Dosya yazma hızı etkilenmiyormuş. Son düzenleme: 7 Ekim 2022
Tekrardan merhabalar, QVO serisinde SLC Cache diye bir şey var 42 GB üstü dosya işlemlerinde yazma hızı 80 MB/s'ye düşüyor. EVO'da bu yok değil mi? @Amanita brkyozell dedi: Tekrardan merhabalar, QVO serisinde SLC Cache diye bir şey var 42 GB üstü dosya işlemlerinde yazma hızı 80 MB/s'ye düşüyor. EVO'da bu yok değil mi? @Amanita Genişletmek için tıkla... Tekrar baktım, gerek kalmadı. Dosya yazma hızı etkilenmiyormuş.