V Vasıfsız Üye Picopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Temmuz 2022 #1 Samsung Magician ekranı böyle kalıyor. Bu sahte mi anlamına geliyor? N11.com üzerinde marrka adlı satıcıdan almıştım. Yorumları da iyiydi halbuki.
Samsung Magician ekranı böyle kalıyor. Bu sahte mi anlamına geliyor? N11.com üzerinde marrka adlı satıcıdan almıştım. Yorumları da iyiydi halbuki.
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.790 Makaleler 5 Çözümler 13 15 Temmuz 2022 #2 Vasıfsız Üye dedi: Samsung Magician ekranı böyle kalıyor. Bu sahte mi anlamına geliyor? N11.com üzerinde marrka adlı satıcıdan almıştım. Yorumları da iyiydi halbuki. Eki Görüntüle 1451516 Genişletmek için tıkla... İade edin. Uygulamada görünmemesi sahte anlamına geliyor. Bir daha deneyin ya da kutunun üzerindeki no'ya bakın. Samsung SATA 870 EVO Dahili Katı Hal Sürücüsü, 500 GB, SSD : Amazon.com.tr: Bilgisayar Samsung SATA 870 EVO Dahili Katı Hal Sürücüsü, 500 GB, SSD : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
Vasıfsız Üye dedi: Samsung Magician ekranı böyle kalıyor. Bu sahte mi anlamına geliyor? N11.com üzerinde marrka adlı satıcıdan almıştım. Yorumları da iyiydi halbuki. Eki Görüntüle 1451516 Genişletmek için tıkla... İade edin. Uygulamada görünmemesi sahte anlamına geliyor. Bir daha deneyin ya da kutunun üzerindeki no'ya bakın. Samsung SATA 870 EVO Dahili Katı Hal Sürücüsü, 500 GB, SSD : Amazon.com.tr: Bilgisayar Samsung SATA 870 EVO Dahili Katı Hal Sürücüsü, 500 GB, SSD : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
V Vasıfsız Üye Picopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Temmuz 2022 #3 Vito S dedi: İade edin. Genişletmek için tıkla... İade talebi açayım. SSD'yi nasıl formatlayabilirim peki iade etmeden önce? Vito S dedi: İade edin. Uygulamada görünmemesi sahte anlamına geliyor. Bir daha deneyin ya da kutunun üzerindeki No'ya bakın. Samsung SATA 870 EVO Dahili Katı Hal Sürücüsü, 500 GB, SSD : Amazon.com.tr: Bilgisayar Samsung SATA 870 EVO Dahili Katı Hal Sürücüsü, 500 GB, SSD : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... 1 TB hangi siteden alabilirim?
Vito S dedi: İade edin. Genişletmek için tıkla... İade talebi açayım. SSD'yi nasıl formatlayabilirim peki iade etmeden önce? Vito S dedi: İade edin. Uygulamada görünmemesi sahte anlamına geliyor. Bir daha deneyin ya da kutunun üzerindeki No'ya bakın. Samsung SATA 870 EVO Dahili Katı Hal Sürücüsü, 500 GB, SSD : Amazon.com.tr: Bilgisayar Samsung SATA 870 EVO Dahili Katı Hal Sürücüsü, 500 GB, SSD : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... 1 TB hangi siteden alabilirim?
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.790 Makaleler 5 Çözümler 13 15 Temmuz 2022 #4 Vasıfsız Üye dedi: İade talebi açayım. SSD'yi nasıl formatlayabilirim peki iade etmeden önce? 1 TB hangi siteden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam direkt biçimlendirin cihazı. Sonra da bilgisayarı kapatıp sökebilirsiniz. Satıcı Hepsiburada'dan alın hocam. https://www.hepsiburada.com/samsung-870-evo-1tb-560mb-530mbs-sata-25-ssd-mz-77e1t0bw-p-HBV000018XLES?url_src=and-product-detail
Vasıfsız Üye dedi: İade talebi açayım. SSD'yi nasıl formatlayabilirim peki iade etmeden önce? 1 TB hangi siteden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam direkt biçimlendirin cihazı. Sonra da bilgisayarı kapatıp sökebilirsiniz. Satıcı Hepsiburada'dan alın hocam. https://www.hepsiburada.com/samsung-870-evo-1tb-560mb-530mbs-sata-25-ssd-mz-77e1t0bw-p-HBV000018XLES?url_src=and-product-detail
V Vasıfsız Üye Picopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Temmuz 2022 #5 Vito S dedi: Hocam direkt biçimlendirin cihazı. Sonra da bilgisayarı kapatıp sökebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Direkt sıfırlama nasıl yapılıyor hocam? Moralim bozuldu.
Vito S dedi: Hocam direkt biçimlendirin cihazı. Sonra da bilgisayarı kapatıp sökebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Direkt sıfırlama nasıl yapılıyor hocam? Moralim bozuldu.
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.790 Makaleler 5 Çözümler 13 15 Temmuz 2022 #6 @Vasıfsız Üye Durun hocam ben size bir video atayım. Çok üzgünüm
V Vasıfsız Üye Picopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Temmuz 2022 #7 Vito S dedi: @Vasıfsız Üye durun hocam ben size bir video atayım. Çok üzgünüm Genişletmek için tıkla... İlk aldığım hali gibi olacak değil mi hocam FreeDOS. Neyse para iadesi ve yeni SSD gelene kadar HDD devam.
Vito S dedi: @Vasıfsız Üye durun hocam ben size bir video atayım. Çok üzgünüm Genişletmek için tıkla... İlk aldığım hali gibi olacak değil mi hocam FreeDOS. Neyse para iadesi ve yeni SSD gelene kadar HDD devam.
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.790 Makaleler 5 Çözümler 13 15 Temmuz 2022 #8 Vasıfsız Üye dedi: İlk aldığım hali gibi olacak değil mi hocam FreeDOS. Neyse para iadesi ve yeni SSD gelene kadar HDD devam. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef FreeDOS yapma işlemini çözemedim
Vasıfsız Üye dedi: İlk aldığım hali gibi olacak değil mi hocam FreeDOS. Neyse para iadesi ve yeni SSD gelene kadar HDD devam. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef FreeDOS yapma işlemini çözemedim
V Vasıfsız Üye Picopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Temmuz 2022 #9 Vito S dedi: Hocam maalesef FreeDOS yapma işlemini çözemedim Genişletmek için tıkla... Malum satın aldığımda işletim sistemi yoktu çünkü o hale getirmem gerekli.
Vito S dedi: Hocam maalesef FreeDOS yapma işlemini çözemedim Genişletmek için tıkla... Malum satın aldığımda işletim sistemi yoktu çünkü o hale getirmem gerekli.
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.790 Makaleler 5 Çözümler 13 15 Temmuz 2022 #10 Vasıfsız Üye dedi: Malum satın aldığımda işletim sistemi yoktu çünkü o hale getirmem gerekli. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam. Kaç TL 'ye almıştınız?
Vasıfsız Üye dedi: Malum satın aldığımda işletim sistemi yoktu çünkü o hale getirmem gerekli. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam. Kaç TL 'ye almıştınız?