870 EVO'nun sahte olduğu nasıl anlaşılır?

Disk içerisinde yer alan önemli verilerinizi başka bir diske veya USB belleğe aktarın, sonrasında format işlemi yaparken takip ettiğiniz adımları uygulayın, tek fark bu sefer işletim sistemi kurmayacaksın :D

Disk içerisinde yer alan önemli verilerinizi başka bir diske veya USB belleğe aktarın, sonrasında format işlemi yaparken takip ettiğiniz adımları uygulayın, tek fark bu sefer işletim sistemi kurmayacaksın :D

Basitmiş. Yeni almıştım veriler HDD'de idi.

Hesabı kaldırmama gerek var mı Microsoft.

Arkadaşlar N11 aradı. Galiba bu mesajı okuyup ona göre bilgi istediler. Görevli kadın mail olarak anlattım sağ olsun ilgilendi. Mailimi attım cevap bekliyorum.

Son düzenleme:
@Vasıfsız Üye adınıza sevindim hocam. Umarım mağdur olmazsınız :)

Görevli kadın konuyu buradan görmüş zaten. Teşekkürler. 🙂 Samsung Magician üzerinde böyle gözüküyor çünkü. Format esnasında CMD üzerinden GPT yapmıştım onla alakası olamaz değil mi?

Iyi günler arkadaşlar. İadem geldi. N11 destek hattı ve ismini vermem ihlal olacağı için görevli kadına teşekkürlerimi iletiyorum.

Teşekkürler herkese.

Son düzenleme:
Görevli kadın konuyu buradan görmüş zaten. Teşekkürler. 🙂 Samsung Magician üzerinde böyle gözüküyor çünkü. Format esnasında CMD üzerinden GPT yapmıştım onla alakası olamaz değil mi?

Iyi günler arkadaşlar. İadem geldi. N11 destek hattı ve ismini vermem ihlal olacağı için görevli kadına teşekkürlerimi iletiyorum.

Teşekkürler herkese.

Adınıza sevindim. Hayırlı olsun :) Böyle müşterisiyle herkes ilgilenmiyor. Her ne kadar yapması gerekeni yapmış olsa da bunu herkes yapmıyor. Çalışanı da burdan takdir ediyorum.

Adınıza sevindim. Hayırlı olsun :) böyle müşterisiyle herkes ilgilenmiyor. Her ne kadar yapması gerekeni yapmış olsa da bunu herkes yapmıyor. Çalışanı da buradan takdir ediyorum.

Dikkat etmekte fayda var N11 bizi gözetliyor. 😀. Maalesef öyle her firma çok iyi ilgilenmiyor. Anlayamadığım insanlarda N/A yazıyor bende hiç görünmüyordu Full siyah ekran.

Hocam direkt biçimlendirin cihazı. Sonra da bilgisayarı kapatıp sökebilirsiniz. Satıcı Hepsiburada'dan alın hocam.

Kutudan çıktığı hale döndürmek için komut istemini yönetici olarak açın, şunları yapın.

Kod:
diskpart <enter>
dist disk <enter>
select disk X <enter>
clean <enter>
exit <enter>

Burada x SSD'miz oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı