8700 TL PC önerisi

Bütçe
8700

Rivenable

Kilopat
Daha fazla  
8500-8700 TL arasında bir bütçem var. Oyun odaklı bir bilgisayar toplamak istiyorum. Hazır sistem veya bir siteden toplanmış halde sistem önerisinde bulunursanız sevinirim. Ray Tracing olsun olmasın fark etmez. Bu fiyata alabileceğim en iyi performansı almak amacım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Parçaları satan sitelerden sıkıntılı olan yok değil mi?

Yani istersen 2060 da alabilirsin ama rx5700xt performans bakımından daha iyi dirverlarda sıkıntı vardı son güncellemelerle oda düzeldi.

Yok hocam güvenilirdir alabilirsin.
Ben zaten rx5700xt almayı istiyorum fakat driver olayı beni korkutuyordu, sorun yoksa öyle yapacağım.
PSU değiştirip alınabilir.

Kafamda FSP Hydro PSU yapıp bunu almak vardı, kasa hava akışı nasıldır, acaba ısınma sorunu yaşar mıyım?

Ben zaten RX 5700 XT almayı istiyorum fakat driver olayı beni korkutuyordu, sorun yoksa öyle yapacağım.

Kafamda FSP Hydro PSU yapıp bunu almak vardı, kasa hava akışı nasıldır, acaba ısınma sorunu yaşar mıyım?

Bu bütçede AMD'nin yeni Big Navi ekran kartlarından biriyle sistem toplanabilir belki, bekleyebilirsiniz.

Ben zaten rx5700xt almayı istiyorum fakat driver olayı beni korkutuyordu, sorun yoksa öyle yapacağım.

Gamepower kasa önermezler bu forumda. Başka kasa alacaksanız eğer fan eklemesi yapmanızı tavsiye ederim. Tek egzoz fanı oluyor yoksa.
Bu bütçede AMD'nin yeni Big Navi ekran kartlarından biriyle sistem toplanabilir belki, bekleyebilirsiniz.
Tavsiyem benimde budur. Paranızı kuruşu kuruşuna dolara çevirin ve bekleyin bir müddet daha.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı