8700K, 1060 Sisteme PSU önerisi

HenryTANK

Decapat
Merhabalar, ekran kartı ve SSD hariç kasamı komple değiştiriyorum fakat PSU'mu değiştirmeli miyim emin değilim. Profesyonel CS:GO oyuncusuyum. Bu yüzden genelde CS:GO oynayacağım ve Twitch üzerinden yayın yapacağım. Bunun için yayını kaldıracak bir PSU önerisi rica edeceğim.

Aldığım bilgisayarın parçaları:
Anakart: MSI Z370-A Pro
İşlemci: I7 8700K
Ekran Kartı: ASUS 1060 6GB STRIX
Ram: HyperX Predator 2x8GB 3000 MHz
İşlemci Soğutucu: be quiet! Dark Rock Pro 4
Güncel PSU: Thermaltake LP-600AL2NH
Kasa: Rampage Falcon X

İki tane sorum olucak;
1: Yayın yaparken işlemcim çok ısınır mı?
2: Güncel PSU yeterli ve güvenli olur mu? Güvenli olmaz ise yayını destekleyecek hangi modeli almalıyım?

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
HYDRO 600 Serisi 80+ Bronze 600W PSU
Kalitelidir ve yeterli olacaktır.Kasayı da değiştirmenizi öneriyorum.
Phanteks Eclipse P350X Dahili RGB Işıklandırmalı Siyah-Beyaz Bilgisayar Kasası
Bu kasayı öneririm.Malzemeleri kaliteli ve hava sirkülasyonu iyidir , sizi üzmez.İşlemcinin de ısınacağını düşünmüyorum.O ekran kartını çok rahat besleyecektir.Dark rock 4 güzel soğutma sağlayacaktır.Bu arada bütçe belirtirseniz daha faydalı önerilerde bulunabilirim.

Merhaba teşekkürler cevabınız için. Forumda biraz araştırma yaptım ve Seasonic FOCUS PLUS 650W 80+ Gold güç kaynağını öven insanlar olduğunu gördüm. Sizce önerdiğiniz güç kaynağını mı almalıyım yoksa bunu mu? PSU için ayırdığım bütçe max 650TL. Birde kasanı değiştirmeni öneririm demişsiniz, bunun nedenini öğrenebilir miyim? Turnuvadan kazandığım bir kasaydı elimde olduğu için boşuna masrafa girmek istemediğimden bunu kullanmayı düşünüyordum. Zaman ayırdığınız için teşekkürler, cevabınızı bekliyorum.

Merhaba teşekkürler cevabınız için. Forumda biraz araştırma yaptım ve Seasonic FOCUS PLUS 650W 80+ Gold güç kaynağını öven insanlar olduğunu gördüm. Sizce önerdiğiniz güç kaynağını mı almalıyım yoksa bunu mu? PSU için ayırdığım bütçe max 650TL. Birde kasanı değiştirmeni öneririm demişsiniz, bunun nedenini öğrenebilir miyim? Turnuvadan kazandığım bir kasaydı elimde olduğu için boşuna masrafa girmek istemediğimden bunu kullanmayı düşünüyordum. Zaman ayırdığınız için teşekkürler, cevabınızı bekliyorum.
PSU da seasonic ve fsp üzmez sizi en çok önerilen markalardır ama seasonic e vereceğiniz para yerine benim önerdiğimi alabilirsiniz.Kasayı önermeme sebebime gelirsek o markanın birkaç ürününü kullandım zamanında.Kullanan arkadaşlarımla da oldu.O kasa için %100 kesin yorum yapamıyorum ama genellikle malzeleme kalitesi kötü oluyor güzelim sisteme yakışmamış anlayacağınız.Önerdiğim kasanın malzemesi ve hava sirkülasyonu sizin kasanızdan kat kat iyidir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı